Patarimai, kaip galima sutaupyti apsiperkant internetu

Dažnas mėgsta pirkimą internetu, kadangi neretai čia kainos, palyginti su fizinėmis pardavimo vietomis ,yra mažesnės. Bet yra ir daugiau būdų, kaip internetu galima pirkti dar pigiau. Štai keli populiarūs:

  •         Naujienlaiškis. Neretai galite pamatyti, jog užsisakius naujienlaiškį siūloma vienkartinė 10 proc. ar kitokio dydžio nuolaida pirkiniui.
  •         Laimės ratas. Vis populiarėja virtualūs laimės ratai, kuriuos pasukus galima laimėti vienkartinę nuolaidą. Pastaroji gali būti išreikšta procentine išraiška arba tam tikro dydžio suma.
  •         Pažeista pakuotė. Kai kurie prekybininkai siūlo gerokai pigiau prekes, kurių pakuotės yra pažeistos. Pati prekė tvarkinga, nauja, be defektų, trūkumas tik pažeista pakuotė. Bet jei pirkinys skirtas sau naudojimui, o ne dovanai, tuomet tai šauni proga sutaupyti.
  •         Akcijos ir išpardavimai. Tam tikros kategorijos prekių išpardavimas arba atitinkamoms prekėms taikoma akcija yra vienas iš populiariausių būdų, kai pirkėjai gali sutaupyti. Tiesa, akcijų kartais reikia paieškoti. Nors internetu gali būti visai nesunku – įveskite paieškos lauke, pavyzdžiui, „pigūs televizoriai su akcija“ ir rinkitės iš pasiūlytų variantų.
  •         Kainų palyginimas. Jei norite suplanuotą pirkinį įsigyti pigiau, verta palyginti kainas, kurias siūlo skirtingi pardavėjai. Pirkdami internetu tą padarysite gana greitai ir lengvai.

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts