KODĖL VERTA TURĖTI BIDE MAIŠYTUVĄ?

Bidė maišytuvai vonios kambaryje yra naudojami tam, kad reguliuotų naudojamo vandens temperatūrą, srovės stiprumą ir reikiamą jos kryptį. Bidė dėka, jei ji turi kokybišką vandens maišytuvą, kasdien galima palaikyti nepriekaištingą asmens švarą ir higieną, išvengiant dažno maudymosi vonioje ar dušo kabinoje.

Kaip įrengiamas bidė vandens maišytuvas?

Kaip ir kitos paskirties vandens maišytuvai, taip ir bidė maišytuvas, yra slepiamas vonios kambario sienoje. Tad jo išvaizda beveik neturi jokios įtakos bendram šios patalpos interjerui. Jį sumontavus į tuščią sienos ertmę, lauko pusėje kyšo tik baigiamoji šio įrenginio dalis – kranelis. Šis vandens maišytuvas yra mėgstamas už tai, kad jam nėra būtina nuolatinė priežiūra, tad savininkui nesukelia papildomų rūpesčių.

Iš ko būna gaminami bidė vandens maišytuvai?

Šiuolaikiniai bidė maišytuvai dažniausiai būna gaminami iš chromo, tačiau, anot santechnikų, patys geriausi būna iš žalvario pagaminti vandens maišytuvai, nes garsėja savo ypatingu atsparumu ir iš to sekančiu ilgalaikiškumu. Šie vandens maišytuvai dar būna gaminami ir iš plieno, keramikos arba plastiko. Kad šių įrenginių neveiktų korozija, jie dar būna padengti apsauginiu emalio, chromo ar nikelio sluoksniu.

Kokiais dar ypatumais gali pasižymėti bidė vandens maišytuvai?

Tie vandens maišytuvai, kuriuose yra įmontuotas termostatas, automatiškai palaiko jūsų pageidaujamą vandens temperatūrą net ir tada, kai vamzdyne netikėtai sumažėja vandens slėgis. Tai garantuoti leidžia pastovią vandens temperatūrą palaikantis horizontalusis vožtuvas. Be to, visų tipų bidė būna įmontuotas specialus per daug karšto vandens vėdintuvas, kurio paskirtis – sulėtinti vandens purškimą ir palengvinti švarinimosi procedūrą.

Kodėl geras bidė vandens maišytuvas negali per pigiai kainuoti?

Verta įsisąmoninti ir tai, kad geros ir nepriekaištingos kokybės bidė vandens maišytuvas tikrai negali įtartinai pigiai kainuoti, nes už kokybę reikia normaliai ir sumokėti. Juk ne šiaip sau mūsų senoliai perspėja, kad šykštuolis visada moka du kartus? Todėl prieš įsigyjant šį įrenginį tikrai yra verta pasikonsultuoti su santechnikos reikalus gerai išmanančiais specialistais, kurie tiksliai patars kaip išsirinkti patį geriausią, kokybės ir kainos santykį idealiai atitinkantį variantą. 

Related Posts