Spalvų deriniai miegamojo interjerui: kokius pasirinkti?

Interjero specialistai teigia, kad pasirinkti spalvų deriniai sudaro net 80% interjero sėkmės. Jei norite, kad miegamasis būtų tikrai jaukus, o miego kokybė būtų dar geresnė, naudinga išsiaiškinti, kokie miegamojo spalvų deriniai yra patys tinkamiausi.

Ruda ir balta

Šios spalvos atpalaiduoja ir sukuria komfortą. Jei į miegamąjį patenka mažai saulės, rekomenduojama rinktis daugiau rudos spalvos interjero akcentų.

Pilka ir balta

Šis spalvų derinys prieš kelerius metus buvo labai madingas, tačiau jį galima drąsiai vadinti klasikiniu. Jei norite pagyvinti tokių spalvų miegamąjį, rinkitės ryškesnių spalvų lovatiesę, kurią galite išsirinkti čia: https://epik.lt/collections/pledai-lovatieses.

Pilka ir smėlio spalva

Šie atspalviai padeda sukurti šiltą ir vientisą interjerą. Tokių spalvų miegamasis visada atrodo labai jaukus.

Pilka ir rausva

Toks spalvų derinys visada atrodo labai žaviai. Nors neretai baiminamasi, kad pilka spalva gali atrodyti pernelyg niūriai, tačiau taip tikrai nenutiks, jei ją pagyvinsite pelenų rožiniu atspalviu.

Smėlio ir šokoladinė spalva

Tai – klasikinis miegamojo spalvų derinys, kuris suteikia kambariui dar daugiau jaukumo. Smėlio ir šokoladinė spalva puikiai tinka saulėtiems kambariams (jei miegamasis yra tamsus, galite rinktis auksinius atspalvius).

Pilka ir mėlyna

Miegamojo interjerui puikiai tinka ir šaltų spalvų deriniai, todėl tikrai nesuklysite, jei nuspręsite pasirinkti pilką ir mėlyną spalvą.

Balta ir alyvuogių spalva

Jei miegamajame neplanuojate rinktis papildomų interjero akcentų, baltos ir alyvuogių spalvos derinys gali būti tikrai puikus pasirinkimas. Vis dėlto, svarbu žinoti, kad toks spalvų derinys visiškai netinka perkrautiems kambariams.

Related Posts