Kaip gauti darbą kartu su antra puse?

Jei jums ir jūsų partneriui įdomu, kaip poros gali dirbti užsienyje, daugiau neieškokite. Pasirinkite, kuri idėja jums atrodo įdomiausia. Arba dar geriau, išbandykite juos visus. Darbas kartu, su antra puse vienoje darbo vietoje tikrai įmanomas. Darbus susirasti galite tiek patys, tiek per kompanijas. Jeigu pasirinksite ieškoti darbo per kompaniją, tuomet jums nukris didžioji darbo paieškos našta ir kompanija viską padarys už jus, jums beliks tik susidėti daiktus, nusipirkti bilietus ir skristi į kitą šalį pradėti savo darbus. Tačiau tokios paslaugos yra mokamos, tad jeigu turite pakankamai kantrybės, tą galite padaryti ir jūs, viskas ko reikia, tai susirasti darbo skelbimus ir nuspręsti ar jums tinkamas jis ar ne. Darbo skelbimus dažniausiai turėtumėt ieškoti internetiniuose skelbimuose tos šalies, taip pat darbo biržose ar net per savo pažįstamus draugus ar giminaičius gyvenančius toje šalyje į kurią norėtumėt keliauti darbuotis.

Šis kelionėms palankaus darbo idėjų sąrašas yra tik ledkalnio viršūnė

Norėdami gauti dar daugiau idėjų, peržiūrėkite internetinį kukliausią keliautojams skirtų darbų sąrašą. Turbūt vienas geriausių kelionių darbų poroms su apgyvendinimu užsienyje yra namų priežiūra. Galite pasirinkti ilgalaikius arba trumpalaikius namų priežiūros darbus, nuo kelių dienų iki kelių mėnesių. Net jei nekeliaujate, tai viena geriausių būsto alternatyvų pigiai gyventi. Kai kurie bendrų namų priežiūros pareigų pavyzdžiai gali būti:

  • Namų priežiūra.
  • Valymas.
  • Augalų laistymas.
  • Gyvūnų šėrimas.

Ar jums ir jūsų partneriui patinka vaikai? Jei taip, darbas su vaikais yra puikus pasirinkimas. Auklė yra asmuo, kuris lieka su šeima (dažnai užsienyje). Jie padeda prižiūrėti vaikus ir atlikti kitas namų ūkio pareigas mainais į nakvynę, maitinimą, stipendiją ir kultūrinę gyvenimo su vietiniais gyventojais patirtį. Kai kurie pareigų pavyzdžiai:

  • Skalbimas.
  • Maisto gaminimas.
  • Valymas.
  • Žaidimai su vaikais.
  • Vaikų vežimas į mokyklą.

Jūsų darbo diena priklauso nuo to, kam šeimai reikia pagalbos. Jums gali tekti atlikti dienos darbus, pavyzdžiui, prižiūrėti vaikus, per mažus mokyklai, kol tėvai dirba. Arba jie taip pat gali paskirti jums „vakarinę pamainą“ po pamokų, kur padedate vakarieniauti, tvarkyti ar net atlikti namų darbus.

Ieškant darbo paprastai turėsite sukurti du atskirus profilius – vieną jums ir kitą jūsų partneriui. Kiekvienoje paraiškoje paaiškinkite, kad ieškote porai palankaus darbo. Norėdami gauti didesnį sėkmės rodiklį, pradėkite nuo paieškos darbas užsienyje poroms.

Related Posts