Laikas deklaruoti pajamas ir susigrąžinti  mokesčius už 2022 metus dirbusiems Vokietijoje

Jeigu Jums kada nors teko gyventi Vokietijoje, taip pat, dirbti legaliai  – tokiu atveju būtinai reikia pasidomėti mokesčių atgavimo procesu. Mokesčių grąžinimas iš Vokietijos nėra sunkus darbas. Svarbiausia, kad asmeniui, kuris nori juos atgauti – dažniausiai nereikia nieko daryti, kadangi atsakinga įmonė su kuria yra tariamasi – viską atliks už Jus.

Kiek kainuoja mokesčių grąžinimo paslaugos?

Daugeliui žmonių atrodo, kad mokesčių susigrąžinimo paslaugas teikiančios įmonės dažniausiai gana brangiai apmokestina savo paslaugas, tad dėl to galbūt net neverta jų samdyti. Tai nėra tiesa. Galiausiai, dažniausiai tokie specialistai ima ne konkretų mokestį, kuris vertinamas tam tikra eurų suma, tačiau tam tikrą procentą, kuris nusakomas nuo sumos, kuri yra gaunama mokesčių pavidalu. Taigi, galiausiai asmuo, kuris teikia prašymą mokesčių grąžinimui per įmonę – vis tiek laimi. Kadangi jis sumoka tik procentą nuo sumos. Susigrąžinti mokesčius tikrai labai verta, tad nėra nei vienos priežasties, kuri galėtų nuo to atgrasyti. Tai yra faktas.

Mokesčių grąžinimo eiga

Svarbiausia yra tai, kad mokesčių grąžinimas trunka gana greitai ir tam asmeniui, kuris tik pateikia prašymą, dažniausiai gana paprastai. Tereikia rasti įmonę, kuri dirbs su jumis ir pateikti jai užklausą`. Viskas yra daroma internetu, tad ne tik padeda sutaupyti daug laiko, tačiau ir rasti tuos, kurie dirba taip, kaip Jums reikia, nepriklausomai nuo lokacijos, kurioje yra biuras.

Bijoma, kad nebus atgauta

Netikėkite mitu, kad atgauti pinigų nebus įmanoma. Daugelių atvejų jų atgavimas tikrai yra gana greitas ir paprastas. Tik reikia rasti tokią įmonę, kuri su tuo dirba daugelį metų. Žinoma, taip pat kuri dirba su ta šalimi, kuri Jums yra aktuali. Štai Vokietija yra lengvai pasiekiama valstybė, tad ir atgauti pinigus iš jos nebus sunku.

Su gera komanda viskas yra įmanoma. Tik reikia ne tik užsisakyti paslaugas, tačiau taip pat ir tartis su jais, galiausiai, klausti. Taip pat netikėti mitais, kurie gali trukdyti suprasti šios paslaugos svarbumą ir prieinamumą daugeliui.

Related Posts