Strapon paprasčiausiai tariant yra dildo su dirželiu, kuris pritvirtinamas prie petnešėlių arba kelnaičių ir yra naudojamas seksualinei stimuliacijai sekso metu. Tokius dirželius dažniausiai naudoja tuomet, kai lytinių santykių metu nėra tikros varpos arba dildo.

Kodėl verta naudoti strapon?

Dildo ir strapon naudoja visi asmenys, kuriems tai patinka. Juos dažniausiai naudoja lesbietės. Nors ir jie dažniausiai yra kišami į moters makštį, tačiau juos taip pat galima naudoti heteroseksualiuose santykiuose tarp vyrų, kurie kovoja su erekcijos disfunkcija ir kitomis aplinkybėmis.  Ši sekso prekė naudojama tam, kad būtų pakeičiamas penis arba sukuriami nauji malonumai ir patirtys.

Juos taip pat naudoja ir poros, kuomet moterys su strapon daro savo vyrui analinį seksą, tai gali būti nauja patirtis, kuomet dominuoja moteris savo partneryje. Įsiskverbimo metu į vyrą yra stimuliuojama vyro prostata.

Kai kurioms moterims patinka naudoti dildo su dirželiu, nes gali susidoroti su savo juntama lyties disforsija. Užsegamas dirželis padeda moterims jaustis labiau savimi pasitikinčiomis.

Kaip rasti sau tinkamą dirželį su dildo?

Pirmiausia, kad išsirinktumėte tinkamą strapon, atkreipkite dėmesį į dirželį. Pagalvokite koks jums būtų tinkamiausias, kadangi blogas dirželis gali sukelti nepatogumo jausmą ir patirsite nemalonią patirtį. Rinkitės tik tuos, kurie galėtų atitikti jūsų kūnui, nes kai kurios medžiagos gali dirginti odą.  Ieškokite tokio, kuris suteiktų jums malonumą, o nebūtų pats pigiausias internete.

Skirkite šiek tiek laiko paieškoms, kol įsitikinsite, kad radote tinkamiausią pagal save.  Jeigu jau esate ankščiau naudoję sekso žaislus ir jautėte dirginimą, tuomet venkite tų medžiagų.

Išlaikykite dildo švarų

Kuomet kalbame apie medžiagas, visuomet po naudojimo išvalykite savo dildo, kad jis būtų švarus. Jūsų sekso žaislas turi būti visuomet švarus prieš ir po lytinio santykio, kad užtikrintumėte saugų seksą. Seksas su nešvariais žaislais gali sukelti įvairiausias infekcijas ir ligas.

Tinkamas strapon naudojimas

Nesvarbu kaip jūs planuojate naudoti savo strapon, tačiau visuomet rekomenduojama panaudoti šiek tiek lubrikanto. Apskritai, lubrikantai yra rekomenduojami visame seksualiniame gyvenime.

 

Related Posts