Internetinių svetainių kūrimas. Kaip neapsigauti?

Internetinės svetainės gali būti sukuriamos įvairiais technologiniais būdais. Tai gali padaryti profesionalus Freelancer’is ( laisvai samdomas darbuotojas) , specializuota įmonė, arba tiesiog patys galite padaryti savarankiškai. Bet kuriuo atveju, labai svarbu neapsigauti, nepadaryti klaidų, kurios gali kainuoti nemažai laiko bei pinigų.

Dalykai, į kuriuos atkreipti daugiau dėmesio:

Kartais gali atsitikti taip, kad nepaisant to, kad svetainė yra puiki, ji tiesiog nepasiekia lūkesčių. Tai gali būti dėl įvairių priežasčių, tačiau dažniausiai tai yra dėl to, kad svetainė nebuvo sukurta teisingai. O pasidaliname asmenine patirtimi, su kokiomis klaidomis susiduria internetinių svetainių savininkai, kurie nori susikurti svetainę patys:

Dažniausių pavojų sąrašas

  • Svetainė buvo sukurta netinkama programavimo kalba, ar įrankiu. Šią klaidą dažniausiai padaro savarankiškai svetainę bandantys žmonės. Natūralu, jog dėl nežinojimo gali būti pridaryta klaidų.
  • Nebuvo detalaus plano, ar atliktų klientų ar konkurentų analizės. Jei nuspręsite sukurti savo svetainę, privalote atlikti tam tikrus namų darbus. Tai apima svetainės struktūrą, naudojamas technologijos ir svetainės paskirtį.
  • Svetainėje buvo naudojamas plagijuotas tekstas. Ko pasekoje svetainė buvo užblokuota paieškos sistemose. Tai gana dažna klaida, kurią daro nepatyrę žmonės.
  • Neįdiegti baziniai dalykai – kaip SSL sertifikatas, svetainė pergrūsta didelės raiškos nuotraukomis ir panašiai.
  • Nereta klaida yra naudojamas „nulled” ( nulaužtas mokamas temas), nors  Nulled temos ir plugin’ai yra nemokami, tačiau juose gali būti virusų ir kitų kenkėjiškų programų.

Internetinių svetainių kūrimą privalo atlikti profesionalai.

Taip išvengsite klaidų, galėsite sutaupyti laiko, pinigų ir nerimastingų minčių. Taip, tai yra mokama paslauga ir ji yra nepigi, tačiau tikrasis profesionalas gali sukurti svetainę, kuri turės visas reikiamas funkcijas ir bus patogi naudoti.

Jei abejojate savo galimybėmis – geriau kreipkitės į Upuro specialistus, kurie jums padės įgyvendinti idėjas ir sukurs puikią interneto svetainę, pakonsultuos ir duos patarimų. Taip išvengsite laiko taisant padarytas klaidas. Jūsų svetainė bus sukurta profesionaliai ir užims mažiau laiko nei tai padarytumėte patys.

Kiekvienas turime dirbti tą darbą, kurį geriausiai mokame. Nors dirbame tuos pačius darbus prie kompiuterio, kiekvienoje nišoje reikalingi skirtingi įgūdžiai. Negalime mokėti visko gerai, tai galioja visose gyvenimo sferose.

Related Posts