Individuali veikla pagal pažymą. Kokie jos privalumai?

Individuali veikla pagal pažymą turi daug privalumų. Pirmiausia, galite laisvai dirbti kada norite ir kur norite. Be to, esate pats sau viršininkas, todėl galite pats nusistatyti darbo valandas ir dirbti tiek, kiek norite. Be to, dirbant savarankiškai dažnai taikomos mokesčių lengvatos, kurios gali padėti sutaupyti pinigų, jei startuojate pirmuosius metus. Galiausiai, buvimas savo paties viršininku gali suteikti jėgų ir pasitenkinimo, nes žinote, kad patys kontroliuojate savo sėkmę.

Individualios veiklos pliusai:

  • Lengva gauti pažymą internetu. Individualios veiklos pažymėjimas Jums bus sugeneruotas dar tą pačią darbo dieną, tad galėsite iškarto pradėti darbuotis.
  • Galite nustatyti savo darbo laiką. Galbūt mėgstate ilgiau pamiegoti dieną, o vakarais ilgiau pasėdėti prie kompiuterio? Ar priešingai – esate itin ankstyvai besikeliantis žmogus? Dirbant savarankiškai tik jus pats galite nusistatyti darbo valandas, susidėlioti grafiką ir kitus dalykus.
  • Galite uždirbti daugiau pinigų. Kaip žinia, samdomuosiuose darbuose visada yra „lubos” kurias mokės darbdavys. Nepriklausomai ar dirbate pagal fiksuotą algą, ar pardavimų srityje kurioje daug ką lemia „bonusas”. O dirbant sau – viskas lieka Jums.
  • Galite dirbti iš bet kurio pasaulio kampelio.Teoriškai nešiojamąjį kompiuterį galite pasistatyti bet kurioje pasaulio vietoje ir dirbti, jei tik yra interneto ryšys.
  • Individualiai dirbantiems asmenims yra taikomi mažesni mokesčiai, negu dirbantiems pagal darbo sutartį. Tai yra didelis pliusas, kurio dėka galite sugeneruoti daugiau pinigų.

Individualios veiklos minusai:

  • Turite būti labai drausmingi. Gali būti sunku išlaikyti motyvaciją, kuomet dirbate savarankiškai.
  • Turite būti organizuotas. Tai reiškia, kad reikia sukurti sąskaitų faktūrų išrašymo, buhalterinės apskaitos ir apskaitos sistemą. Tai padaryti paprasčiausiai ir pigiausiai galite besinaudojant saskaita123.lt svetaine.
  • Esate pats už viską atsakingas. Jeigu kurį laiką neuždirbsite jokių pinigų, niekas nemokės Jums fiksuotos algos. Tad su daugybę privalumų, ateina ir nemažai atsakomybės. Ypatingai jeigu turite šeimą su mažais vaikais ar kitų finansinių įsipareigojimų.
  • Turite stengtis dirbti. Tai gali būti sunku, ypač jei nesate prie to pripratę.

Svarbiausia nenuleisti rankų ir ir nepasiduoti. Viskas yra įmanoma – tereikia daug dirbti, nemažai ryžto ir drąsos.

Related Posts