Ar Taro kortos gali parodyti mūsų ateitį?

Kasdien susidurdami su įvairiausiomis situacijomis, įvykiais, turime rinktis kaip pasielgti, ką daryti, ko atsisakyti, ko pasistengti vengti ir panašiai. Todėl taip dažnai priimant sprendimus galvoje sukasi nuolat daug minčių ir abejonių, stengiamasi pasirinkti teisingai ir apsvarstyti visus galimus scenarijus. O kas būtų, jei nuo šiol galėtume bent šiek tiek pažvelgti į ateitį ir palengvinti apsisprendimus? Jei bent dalį mūsų laukiančių įvykių jau būtų žinomi? Tikriausiai kiekvienam iš mūsų būtų daug paprasčiau ir lengviau gyventi išvengiant nemalonumų bei sunkių apsisprendimų. Turbūt pats paprasčiausias ir greičiausias būdas tai padaryti yra būrimo įrankis taro kortos. Išmokus naudotis jomis, galima gauti begalę atsakymų į užduodamus klausimus, sužinoti kitų galimą elgseną, nuspėti jausmus, ateinančius įvykius ir panašiai. Taro kortos turbūt seniausias ir aiškiausiai ateitį parodantis įrankis, kurio dėka kiekvienas galime labai stipriai palengvinti savo kasdienybę ir nuspėti ateitį.

Ar taro kortos turi taisykles ir naudojimo gaires?

Paprastai taro kortos yra visiems galimas ir naudojamas įrankis. Žinoma, rekomenduojama naudoti pagal paskirtį bei šiek tiek susipažinus su būrimo sistema, dėstymais ir panašiai, tačiau kažkokių griežtų apribojimų bei taisyklių nėra. Paprasčiausiai tie, kurie labiau susipažįsta su šiomis kortomis – gali gauti tikslesnę informaciją.

Būrimo ypatybės ir Lenormand kortos

Kaip ir Taro, taip ir Lenormand kortos yra laisvai naudojamos ir pasiekiamos kiekvienam. Paprastai kai yra perkamos lenormand kortos, šalia būna prisegama naudojimosi instrukcija su kiekvienos kortos paaiškinimu bei dėstymų galimybėmis. Tokiu būdu žmogus lengvai ir aiškiai gali pasinaudoti kortomis ir gauti jam aktualius atsakymus į užduodamus klausimus.

Kaip įvaldomos lenormand kortos ar kokios kitos būrimo kortos?

Paprastai žmonės visą informaciją gali gauti internete. Galima rasti itin daug straipsnių šia tema, daug video ir naudingos informacijos. Taip pat yra rašomos knygos apie būrimus kortomis. Na ir turbūt patogiausias būdas – susirasti mokymus pas specialistus, kurie viską paaiškins ir pamokys atlikti dėstymus bei supažindins su kortų reikšmėmis.

 

Related Posts