Kaip atliekama veido patempimo operacija?

Kaip atliekama veido patempimo operacija?

Veido patempimo operacija pakelia ir stangrina suglebusius veido audinius, kad atkurtų natūralesnę jaunatvišką veido išvaizdą. Dažnai sakoma, kad veido patobulinimas padeda „atsukti laiką atgal“, o tai padeda pacientui atrodyti kaip jaunesnei savo paties versijai. Pašalinus odos perteklių, suglebusią odą, išlyginus gilias raukšles, pakeliant ir stangrinant giliuosius veido audinius, veido patempimo operacija gali padėti pacientui atrodyti ne tik jauniau, bet tiesiog „geriau“.

Senstant oda pradeda prarasti elastingumą, o veido audiniai – apimtį. Galų gale dėl to atsiranda „maišai“ apatinėje veido dalyje, gilios raukšlės ir laisva kaklo oda. Nors tai yra natūrali senėjimo dalis, pacientams, kuriuos vargina šie senėjimo požymiai, veido patobulinimas gali būti geras sprendimas. Jei kuris nors iš toliau nurodytų dalykų apibūdina jus, verta apsvarstyti galimybę atlikti veido patobulinimą:

Dėl suglebusios odos jaučiatės netinkamai dėl to, kaip atrodo jūsų veidas ir kaklas.

Nešiojate skareles ir šalikus ne todėl, kad to norite, o todėl, kad norite paslėpti senstantį kaklą.

Kai matai savo atspindį veidrodyje, pajunti, kad tavo veidas atrodo senesnis nei jautiesi pats.

Jaučiate, kad senstanti išvaizda neigiamai veikia jūsų karjerą ar asmeninius santykius

Po veido patobulinimo pacientai dažnai patiria pasitikėjimo savimi padidėjimą, nes jų išvaizda geriau parodo sveiką, energingą nuotaiką. Veido patempimo operacija yra sudėtinga procedūra, kuriai reikia daug veido anatomijos žinių, labai specifinių chirurginių technikų įgūdžių ir labai išvystyto estetinio matymo. Ne visi gydytojai, užsiimantys kosmetine chirurgija, savo rezidentūroje apmokomi veido patempimo chirurgijos, todėl prieš pasirenkant veido patempimo chirurgą svarbu atlikti namų darbus.

Konsultuodamiesi su potencialiais kosmetikos chirurgais pasiteiraukite apie jų specialų išsilavinimą ir patirtį veido kosmetinės chirurgijos srityje. Taip pat sužinokite, kiek kiekvienas chirurgas atliko veido patempimo procedūrų, ir konsultacijos metu būtinai peržiūrėkite daugybę nuotraukų prieš ir po – tai padės pajusti estetinį kosmetikos chirurgo stilių. Vyrai, ketinantys atlikti veido patempimo operaciją, turėtų įsitikinti, kad kosmetikos chirurgas turi patirties atliekant veido patempimą vyrams. Vyro veido anatomija yra kitokia nei moters ir reikalauja išmanančio požiūrio.

Pasirinkę sertifikuotą kosmetikos chirurgą, įsitikinsite, kad jūsų chirurgas yra specialiai apmokytas ir patyręs kosmetinės chirurgijos srityje, įskaitant veido patempimo metodus, ir kad jūsų procedūra bus atlikta akredituotoje chirurgijos įstaigoje, tokioje kaip gpklinika.lt

Related Posts