Kokios yra pakavimo prekės?

Ar įžengiate į produktų pakavimo pasaulį? Jei taip, yra daug dalykų, į kuriuos reikia atsižvelgti ir pasimokyti. Vienas iš esminių dalykų, į kuriuos reikia atsižvelgti per šį laiką, yra tinkamo tipo pakavimo medžiagų pasirinkimas. Kai norite supakuoti gaminį, turite nuspręsti, kokios rūšies medžiagą norite naudoti. Tačiau kokią medžiagą pasirinkti? Plastikas, metalas, kartonas, kartonas, folija, susitraukianti plėvelė, biologinis plastikas, dėžutės, atverčiamieji apvalkalai ar dar kažkas? Išnagrinėję savo galimybes, galėsite pasirinkti geriausią (-as) medžiagą (-as), atitinkančią jūsų pakavimo poreikius. Tačiau jūs turite suprasti, kurie reikmenys tinka jūsų programoms. Toliau apžvelgsime keletą skirtingų pakavimo medžiagų tipų. Kiekviename skyriuje bus išsamiai aprašyta, iš ko pagaminta pakavimo medžiaga ir kada ją geriausia naudoti.

Gofruotos dėžutės, pakavimo prekės. Gofruotos dėžutės yra pagrindinė pakavimo pramonės dalis. Daugelį kartų gofruotos dėžutės buvo populiari pakavimo medžiaga. Jie naudojami pakuojant tonas produktų pakavimo linijose visame pasaulyje. Gofruotos dėžės dažnai perkamos iš anksto suformuotos į tradicinę stačiakampio formos dėžutę. Vėlgi, jie gali būti supakuoti į plokščias krūvas, tokiu atveju dėžes reikia sudėti rankomis. Gofruotojo kartono dėžutės dažnai naudojamos pakavimui kartu su dėklų statikliais. Dėklo statytuvai yra tam tikros rūšies pakavimo mašinos. Žmonės naudoja šias mašinas plokščio kartono formavimui į tradicinę dėžės formą. Tada dėžės naudojamos gaminiams pakuoti ir gabenti.

Gofruotos dėžės gaminamos iš (atspėjote) gofruoto kartono. Gofruotas kartonas yra pakavimo medžiaga, pagaminta iš medienos plaušų plokštės. Paprastai kalbant, gofruotas kartonas gaminamas iš vienos ar kelių rūšių medienos plaušų plokštės. Gofruotas kartonas gaminamas naudojant procesą, vadinamą gofruotu laminavimu (AKA: gofravimas). Gofruotas kartonas kartais vadinamas gofruotojo kartono plokšte. Kartonas techniškai gali būti bet kokia tvirta kartono medžiaga iš popieriaus masės. Į gofruotas dėžutes dažniausiai pakuojami daiktai apima elektroniką, DVD, plataus vartojimo prekes ir supakuotus maisto produktus, tokius kaip dribsniai, traškučiai ir sausainiai. Lipni plėvelė yra viena iš labiausiai paplitusių pakavimo medžiagų pasaulyje. Įmonės, turinčios siuntimo skyrių, beveik visada naudoja tamprią plėvelę. Jie naudoja jį savo produktams laikyti ant padėklų prieš išsiunčiant.

 

Related Posts