Ką turėtume žinoti apie plyteles?

Plytelės

Linea plytelės, tai kūrybos, svajonių išpildymo ir išskirtinumo galimybė. Šios plytelės skirtos tiems, kurie vertina estetiką, išskirtinumą ir tuo pačiu siekia aukštos kokybės. Originalios plytelės, kurios nepalieka abejingų.

Mūsų plytelės yra ypač aukštos kokybės, nes kruopščiai bei atsakingai renkamės tiekėjus, kurie yra stipriausi rinkos lyderiai. Plytelės tarnaus ilgai ir ištikimai, todėl ir pasirinkimui reikėtų skirti ypatingą dėmesį. Linea įmonėje vis atrasite kažką naujo, ypatingo, netradicinio, mat komanda mėgsta iššūkius ir atradimus. Na, o geriausiems rezultatams pasiekti padėti turi ir pats klientas – išsakyti savo norus arba tiesiog įsimylėti konkretų produktą iš pirmo žvilgsnio.

Ar pirmas įspūdis/susižavėjimas gali būti klaidingas?

Būna, jog klientai staiga susižavi konkrečia preke ir sako, jog šios plytelės – jų svajonė. Atsispirti sudėtinga, mat mūsų asortimente gausu labai originalių plytelių, tačiau svarbu pagalvoti. Pagalvoti apie tai, ar jos tiks būtent Jūsų norimoje patalpoje, ar laikui bėgant neerzins (taip gali nutikti pasirinkus per daug ryškumo ir t.t.).

Jeigu Jums visa tai atrodo mistika, o plytelės – nesuprantamas kosmosas, Jūs tiesiog leiskite mūsų komandai išpildyti Jūsų norus. Mes užduosime klausimus, bandysime kiek įmanoma daugiau suprasti, išgirsti ir pasiūlyti. Kartu rasime bendrą, Jums tinkantį sprendimą, kuris džiugins ilgus metus.

Priklausomybė?

Taip, taip, mūsų klientai pripažįsta, jog mūsų asortimentas neretai sukelia šiokią tokią priklausomybę, jeigu pas mus jau pirkote, tikriausiai, sugrįšite. O mes, tuo tarpu visada laukiame klientų, kurie nori atrasti kažką naujo, netradicinio, ypatingo. Nuolat stengiamės atnaujinti savo asortimentą, tačiau tai nevyksta kasdien. Mums rūpi kokybė ir išskirtinumas, todėl naujos plytelės neatsiranda kasdien. Jų atkeliavimas į mūsų parduotuvę, tai ilgas, meile apipintas procesas, kuris džiugins ir klientą, ir parduotuvės komandą. Linea, tai ne tik plytelės, tai interjero ir apdailos medžiagos.

Apsilankykite mūsų internetinėje svetainėje arba fizinėje parduotuvėje ir leiskite sau pasvajoti, kurti, o galbūt tą pačią dieną ir įgyvendinti ilgai brandintą svajonę. Mes iš savo pusės prižadame, jog suteiksime visą reikiamą informaciją ir pagalbą.

Related Posts