Desertai be gliuteno. Ką reiktų žinoti?

Be gliuteno   „be nieko“

Mes siūlome platų pasirinkimą tiems, kas mėgsta sveikai, sočiai, saldžiai, sūriai, lengvai ir visaip kaip, pavalgyti, bet maistą renkasi be gliuteno. Priežasčių tokio pasirinkimo yra daug: gliuteno netoleravimas, sveikas gyvenimo būdas, noras išbandyti kitokį maisto racioną, įtraukiant į jį vis naujų atradimų ir t.t. Tiesa, Jūsų pasirinkimas yra Jūsų teisė, o jo priežasčių įvardyti nebūtina nei sau, nei kitiems. J

 

Gaminti desertus be gliuteno – sunkesnis kelias.

Šiais laikais yra tiek daug dažiklių, maisto priedų, kvapiklių ir kitų „pagerinimų“, kad juos panaudojus, nėra sudėtinga išgauti ypač ryškią spalvą ir dar geresnį skonį. O štai, jeigu norite sukurti šedevrą tik iš natūralių produktų ir be gliuteno, be cukraus, be dažiklių – tenka ne tik pasukti galvą, sudaryti tobulą receptūrą, bet ir labai pasistengti.

 

Platus pasirinkimas pateisins net išrankiausiųjų norus

Mūsų desertai be gliuteno yra verti Jūsų paragavimo, dėmesio ir įsimylėjimo arba meilės iki kol mirtis išskirs. Štai, pavyzdžiui, šokoladinis burokėlių tortas prašosi būti paimtas į šiltą, romantišką pasimatymą, mėlynių tortas – į jaukų pasibuvimą su šeima, o apelsinų ir juodųjų serbentų tortas be gliuteno – puikiai tiks norintiems ypatingo skonio, gero aromato ir ryškios, saulėtos spalvos ant stalo. Mėgstantys klasiką – šokoladą arba medutį,  rinkitės šiuos gėrius be gliuteno. Jeigu Jūsų širdis priklauso kriaušėms, siūlome nuostabų karamelinį tortą be gliuteno.

Mes manome, jog išsirinkti savąjį favoritą galėsite tik tuomet, kai paragausite bent kelis, na, o galbūt įsimylėsite iš pirmo kąsnio ir būsite ištikimi tam vieninteliam.

Be gliuteno gaminame ne tik tortus, bet ir desertus, o taip pat priimame individualius užsakymus – susikurkite tokį tortą, apie kokį svajojote dar praeitame gyvenime.

 

Related Posts