Maisto papildai žarnynui

papildai zarnynui

Kaip pasirinkti tinkamus maisto papildus žarnynui?

Vaistinėse ir parduotuvėse apstu įvairiausių maisto papildų. Kiekvienas iš jų turi atitinkamą paskirtį. Vieni papildo gydymą ligos metu, kiti suaktyvina kitų papildų ar vaistų veikliąsias medžiagas. Kainų įvairovė pirkėjui kelia nepatogumus ir sumaištį: tai kokius maisto papildus pasirinkti? Šį kartą pakalbėsime apie maisto papildus žarnynui. Taigi, kokius maisto papildus pasirinkti žarnynui?

Ką daryti, jei situacija susiklostė taip, kad gydytojo konsultacijos jūs negavote, o norite pastiprinti žarnyną po antibiotikų kurso? Tiesa ta, kad antibiotikai įveikia ne tik patogenines, ligą sukėlusias bakterijas. Nerūšiuodami jie išnaikina ir gerąsias bakterijas – probiotikus – atsakingas už sveiką žarnyno, lytinių organų mikroflorą. Dėl kilusio disbalanso sutrinka virškinimas: atsiranda viduriavimas, kartais ir pykinimas bei vėmimas. Tokiu atveju, rinkitės maisto papildą, kurio sudėtyje yra probiotikų, tai yra Acidophilus Plus –   https://preventonco.lt/product/acidopfilus-plus/

 Vienoje Acidophilus Plus kapsulėje yra net penki milijardai penkių skirtingų rūšių „gyvų“ mikroorganizmų, kurie teigiamai veikia žarnyno florą. Penki milijardai „gyvų” mikroorganizmų vienoje kapsulėje – tai prilygsta 10 jogurto porcijų.

Įsivaizduokite dabar kitą scenarijų: susėdote prie gausiai vaišėmis nukrauto stalo, pradėjote valgyti, tačiau pajautėte, jog ima varginti pirmieji nemalonūs virškinimo sutrikimai: skrandžio skausmas, pilvo gurgimas, vidurių pūtimas, ne retai pasireiškia ir rėmuo.

Enzimų veikla sutriko dėl to, jog suvalgėte maisto, kuris yra tikras enzimų priešas – riebus, sūrus, o dar jei maistą užsigėrėte taurele vyno ar kokiu kitu alkoholiniu gėrimu, parūkėte, tuomet galite net neabejoti, jog sukėlėte tikrą sąmyšį enzimų terpėje. Dėl to enzimai pradėjo sunkiai skaidyti maisto produktus  į atskiras ir paprastas maistines medžiagas. Būtent dėl šių priežasčių organizmas negalėjo pasisavinti jų iš suvalgytų maisto produktų.

papildai zarnynui

Enzimai, dar kitaip vadinami virškinimo fermentais. Dažnai apie jų svarbą net nesusimąstome, mat net neįtariame, jog jie yra plika akimi nematomi „gyvybės kūrėjai“, kurie skatina ir reguliuoja įvairius gyvybinius procesus. Enzimus sukuria pats organizmas – tai daugiausiai baltymai, kurie susidaro iš aminorūgščių.

Papildai žarnynui – nauda Jums

Taigi, jei norite, kad Jūsų organizmas būtų sveikas, tuomet pasistenkite, jog jame būtų pakankamas kiekis veikiančių enzimų. Kaip tą padaryti? Tuo atveju, rinkitės maisto papildą su fermentais Proteozyme – 

Maisto papildas Proteozyme padeda geriau virškinti ir palaiko normalią virškinimo sistemos funkciją. Padeda virškinti cukrų, riebalus, ypatingai gerai skaldantis baltymus, laktozę ir celiuliozę. Enzimai, esantys maisto papilde išskaido maiste esančias maistingąsias medžiagas į pagrindinius elementus, kad jie būtų geriau suvirškinami ir naudingi mūsų organizmui. Ypatingai tinkantis žmonėms, kuriems yra sumažėjęs rūgštingumas, išsekusiems, turintiems didelį darbo arba sporto krūvį.

Kitas labai puikios sudėties maisto papildas su fermentais (enzimais) yra Qualitzyyme.

Qualityzyme padeda visų fermantacijų sutrikimams atsistatyti. Maisto papildas dalyvauja riebalų, angliavandenių ir baltymų skaldyme.

Šiuos ir kitus maisto papildus galite įsigyti internetinėje parduotuvėje www.preventonco.lt

Related Posts