Įdomesni vestuviniai žiedai – kokios detalės tai išduoda?

Tikriausiai kai renkamės bet kokius papuošalus, visada norime, kad jie būtų gražūs ir šiek tiek įdomesni, nei kad įprastai. Ypač tokio reikalavimo reikia laikytis tada, kai norime išsiskirti ir sulaukti pakankamai dėmesio. Nors apskritai visų papuošalų pasirinkimas yra pakankamai didelis, tačiau šiame straipsnyje norime daugiau papasakoti apie vestuvinius žiedus, su kokiomis detalėmis juos verta rinktis, kad jie būtų kaip įmanoma labiau išskirtiniai ir visada būtų malonu prisiminti vieną įsimintiniausių švenčių.

Įvairūs graviravimai

Nors žiedas apskritai yra pakankamai smulkus papuošalas, tačiau nereikia galvoti, kad jis yra nematomas ir kažkokios kitokios detalės nei įprastai ant jų nesimatys. Juk vestuviniai žiedai yra nešiojami ant rankos piršto, tad jie yra vienas iš pačių matomiausių papuošalų, kokie tik gali būti. Todėl jeigu norite kažko įdomesnio, tai rinkitės tokius žiedus su graviravimais. O patys graviravimai gali būti įvairūs, tai yra kažką simbolizuoti arba būti tiesiog gražus ornamentas, tad pagal kiekvieno skonį galima pasirinkti, kas kam patinka. Ką dar svarbu paminėti, kad vestuviniuose žieduose galime ne vien tik išorėje matyti įvairius graviravimus, bet ir viduje. Aišku, dažniausiai vidinėje žiedo pusėje yra išgraviruota tam tikra reikšmė, data ir panašiai, kas tiems žmonėms yra svarbu.

Akutės

Įvairios akutės taip pat yra pakankamai dažnas pasirinkimas įvairiuose žieduose, todėl auksiniai žiedai nėra išimtis. Priklausomai nuo to, ko norite, galite rinktis iš įvairaus akučių pasirinkimo, taip pat jų kiekio ant žiedo ir panašiai. Nors tam tikros akutės gali pasirodyti, kad yra daugiau skirtos moterims, tačiau taip manyti yra klaidinga, nes ir pas vyrus vestuviniuose žieduose gali būti tam tikras papuošimas. Aišku, gal jų per daug perkrauti nereikėtų, bet jeigu yra norima išskirtinio žiedo, tai būtent toks akcentas ir padės tai padaryti.

Galite rinktis individualų pagaminimą

Jeigu pageidaujate visiško išskirtinumo, tai kuo puikiausiai galite rinktis ir tokį būdą, kad vestuvinius žiedus gaminti individualiai pagal tam tikrą užsakymą. Tačiau reikia žinoti ir tai, kad tikrai ne visada gali būti taip, kad viskas bus išpildyta visu šimtu procentų kaip ir pageidavote, tad tokius dalykus būtinai verta apsvarstyti. Galbūt net jeigu ir ieškote didelio išskirtinumo, verta investuoti kiek daugiau laiko ir paieškoti jau pagamintų variantų.

Related Posts