AR ĮMANOMA ĮVEIKTI CELIULITĄ?

Nemaža dalis moterų ir net merginų suka galvas, kaip išvengti celiulito arba bent šiek tiek sumažinti jau atsiradusį šį reiškinį. Tačiau nėra lengva įveikti poodiniame riebaliniame sluoksnyje atsiradusius struktūrinius pokyčius, kurie sujaukia medžiagų ir limfos apytaką. Be pašalinės pagalbos tai vargu ar pavyktų padaryti. Laimė, kad yra tokių įmonių, kurios teikia grožio paslaugas, ir tuo klausimu gali padėti.

Kokios yra keturios celiulito vystymosi kategorijos?

Grožio specialistai celiulitą yra suskirstę į keturias kategorijas. Pirmosios kategorijos celiulito paveikta oda atrodo šiek tiek paburkusi, tačiau vis dar tebėra lygi. Antrąją kategoriją pasiekęs celiulitas pasižymi mažais riebalinių ląstelių mazgeliais, kurie išryškėja tada, kai oda suspaudžiama dviem pirštais.

Kai celiulitas pasiekia trečią laipsnį, tada jaučiamas skausmas, kai įtempiami atitinkamos kūno dalies raumenys arba pirštais suspaudžiama oda. Paskutinioji ketvirtoji celiulito stadija pasireiškia gana giliomis įdubomis ir kietais riebalų mazgais odoje, kurie matomi plika akimi net ir neįtempus raumenų. Kai celiulitas pasiekia aukščiausią savo etapą, jį įveikti praktiškai neįmanoma, nebent tik sušvelninti situaciją.

Kokios priemonės taikomos grumiantis su celiulitu?

Vienas iš kovos su celiulitu būdų – tai riebalų nusiurbimas, tačiau dėl galimos rizikos ir komplikacijų yra retai naudojamas. Kita vertus, jei po šios procedūros atlikimo pacientas ir toliau „sėkmingai“ nesilaiko nurodyto mitybos plano bei nepaiso pasiūlymų imtis didesnio fizinio aktyvumo, riebalai labai greitai pradeda kauptis kitoje kūno vietoje.

Pirmiausiai gydytojas turi konkrečiai nustatyti celiulito atsiradimo priežastis ir esamą jo stadiją, o tada pasirinkti, jo nuomone, efektyviausią gydymo būdą. Tačiau, kaip rodo gyvenimo praktika, dažniausiai celiulito galutinai išgydyti ir išnaikinti neįmanoma. Galima tik šiek tiek pagerinti celiulito paveiktos odos būklę ir pačią išvaizdą tiek, kad šis negalavimas pasidarys beveik nepastebimas. Ypač padeda kompleksinis gydymo būdas.

Iš ko susideda kompleksinis celiulito gydymas?

Labai efektingai klostosi kompleksinis celiulito gydymas, kai vienu metu taikoma sveika mityba, atsisakoma žalingų įpročių, pradedama sportuoti ir greta viso šito skiriamos atitinkamos procedūros, kurios yra reikalingos celiulito požymiams mažinti. Jeigu kam yra poreikis įveikti celiulitą, tam padės grožio paslaugas teikianti įmonė Vskinbeauty.

Related Posts