Mantvydas Narusevičius: bendradarbiavimo vertybės ir gyvenimo lygio kėlimas Maltoje

Verslo pasaulyje labiausiai įsimena žmonės, kurie ne tik išsiskiria savo gebėjimais sėkmingai kurti bei plėtoti verslą, bet taip pat įkūnija užuojautos ir socialinės atsakomybės dvasią. Mantvydas Narusevičius, įmonės WFDM Ltd įkūrėjas ir generalinis direktorius, nėra tik vizionierius, formuojantis darbuotojų paieškos sektorių: jis yra užuojautą skleidžiantis filantropas, atsidavęs bendruomenei, kuri priėmė ir palaikė jo įmonių iniciatyvas.

Mantvydo socialinis profilis:

https://medium.com/@tattedgyn/mantvydas-matthew-narusevicius-the-founder-of-wfdm-ltd-3e46bca529c9

Verslininkas, besiklausantis širdies

Mantvydas Narusevičius į savo verslininko kelią įžengė turėdamas aiškų tikslą ir norą sukurti darnią komandą. Jis pastebėjo, kad sėkmingam darbui vykdyti reikia užtikrinti, kad darbuotojai jaustųsi patogiai ir galėtų kreiptis iįkilus problemai ar atsiradus papildomų klausimų. Šis pasitikėjimas vienas kitu yra viena svarbiausių tvirtos komandos kūrimo vertybių. M. Narusevičius vadovauja įvairioms iniciatyvoms, kurios iškelia įsipareigojimą Maltai.

Darbuotojų įgalinimas, gyvenimo praturtinimas

Vadovaudamas populiariai darbuotojų paieškos agentūrai, Mantvydas Narusevičius supranta, kiek reikia darbo ir pastangų komandai transformuoti. Jo įsipareigojimas formuoti aukštos našumo komandas nesibaigia tik verslo sėkme, bet išplečiasi ir pasiekia visuomeninį praturtinimą. Teikdamas darbo galimybes ir investuodamas į įgūdžių plėtotę, jis aktyviai prisideda prie gyvenimo standarto kėlimo Maltos gyventojams ir jų šeimoms. Aukštesnio lygio standartas rodo pavyzdį kitoms įmonėms, skatina konkurenciją ir taip žada situacijos gerėjimą artimoje ateityje.

Socialinė atsakomybė veikloje

M. Narusevičiaus supratingas vadovavimo būdas neapsiriboja tik veikla verslo biuruose – tai yra aktyvus požiūris į socialinę atsakomybę ir psichologinės sveikatos standartą darbo sferoje. Verslininko įsitikinimas aiškus: sėkmingas verslas turi būti varomąja jėga, skatinančia pozityvius pokyčius bendruomenėje. O kad darbuotojai jaustųsi saugūs ir suprasti, jie turi sulaukti tokio paties požiūrio ir iš kolegų bei viršininkų. M. Narusevičius ne tik nedelsdamas prisideda prie labdaros, bet ir yra atsidavęs kurti tvarią ateitį Maltai. Jo dėmesys aplinkai draugiškoms verslo praktikoms ir tvarios iniciatyvos rodo įsipareigojimą palikti teigiamą pėdsaką ateinančioms kartoms. Nuo aplinkai draugiškų biuro taisyklių diegimo iki aplinkosaugos palaikymo, jis vadovauja pavyzdžiu kurdamas tvarią ir užjaučiančią verslo aplinką.

Skatina tarpusavio bendravimą

Mantvydas Narusevičius ne tik demonstruoja pavyzdį savo filantropinėmis pastangomis, bet ir skatina bendradarbiauti komandose ir platesnėje verslo bendruomenėje. Jo nuomone, komunikacija yra itin svarbus prioritetas, kuris padeda suartinti komandas net iš skirtingų pasaulio kampelių ir laiko juostų.

Related Posts