KODĖL VERTA ĮSIGYTI SĖDMAIŠIUS SAVO NAMAMS, BIURUI, ĮSTAIGAI?

Sėdmaišis yra toks naujoviškas baldas, kuris itin gerai pasitarnauja ilsintis lauko terasoje arba išvykus prie upės, ežero. Juos patogu naudoti namų svetainėje prie židinio, biuro poilsinėse zonose, bibliotekų skaityklose, parodų salėse ir pan. Sėdmaišius ne tik parduoda, bet ir išnuomoja internetinė parduotuvė „Renginio partneris“.

Kokie sėdmaišiai yra praktiškesni?

Praktiškesni sėdmaišiai yra tie, kuriuos sudaro dveji maišai – vidinis ir išorinis. Vidiniame yra sudėtas atitinkamas užpilas, o išorinį galima bet kada nuvilti, išskalbti ir susiūti, jei jis buvo kaip nors sugadintas. Sėdmaišių užpildui yra naudojamas maltas porolonas, grikių kruopos arba polistirolo granulės. Pastarasis užpildas yra laikomas pačiu praktiškiausiu, nes šios granulės nesidėvi, tad sėdmaišis visą laiką atrodo tarsi naujas.

Iš kokių audinių yra siuvami sėdmaišiai?

Sėdmaišius siuva arba iš baldams skirto gobeleno, arba iš odos. Gobeleninius sėdmaišius geriausia naudoti patalpų viduje, nes galima drėgmė lauke jiems labai pakenktų. Tuo tarpu odinius sėdmaišius kuo puikiausiai galima naudoti ir lauke, ir namų viduje.

Tiesa, esama sėdmaišių, kurie yra pasiūti iš medvilninės ar džinsinės medžiagos. Ypatingai kokybiški yra tie sėdmaišiai, kurie pasiūti iš dirbtinės odos, kuri neįgeria dėmių ir yra labai lengvai nuvaloma. Be to, šie sėdmaišiai yra pigesni už natūralios odos sėdmaišius.

Kokios yra sėdmaišių formos?

Sėdmaišiai yra keturių pagrindinių formų – fotelio, kriaušės, gulto ir pufo. Patys mėgstamiausi yra klasikinio fotelio formos sėdmaišiai, nes į jų atlošą labai patogu atsiremti. Todėl šios rūšies sėdmaišiai mielai yra naudojami svetainėje ar biure. Kriaušės formos sėdmaišiai yra patogesni tada, kai ant jų paprasčiausiai norima sėstis pusiau gulomis ir taip pailsinti nugarą, strėnas.

Šios formos sėdmaišiai labiausiai tinkami naudoti poilsiui lauke, kai tenka dažnai keisti poilsiavimo vietą, nes prie jų yra pritaisyta rankena, už kurios nusitvėręs nesunkiai šį baldą perneši iš vienos vietos į kitą. Pufo formos sėdmaišiai tinka tik sėdėti. Tiesa, ant plokščio jų paviršiaus galima ne tik sėdėti, bet ir sukrauti daiktus ar pikniko valgius. Gulto formos sėdmaišiai yra patogūs laukimui skirtose salėse, nes ant jų išsitiesus galima gerai pailsėti.

Related Posts