Kuo ypatingas „super premium“ maistas šunims?

Dauguma šunų savininkų stengiasi, kad jų keturkojai draugai būtų laimingi ir sveiki. Gera sveikata neatsiejama nuo pilnavertės mitybos. Esant gana didelei maisto šunims pasiūlai, nėra lengva pasirinkti. Dėl šios priežasties maistas šunims yra skirstomas į kategorijas. Viena iš pagrindinių – „super premium“ maistas šunims.

Pagrindinės kategorijos

Paprastai maistas šunims yra skirstomas į dvi pagrindines kategorijas: „super premium“/„premium“ (profesionalus) maistas šunims ir ekonominės klasės maistas šunims. Ekonominės klasės maistą šunims dažniausiai galime įsigyti prekybos centruose. „Super premium“ klasės maistą šunims galima įsigyti tik specializuotose parduotuvėse. 

„Super premium“ maisto šunims sudėtis

„Super premium“ maistas šunims yra neatsiejamas nuo visavertės augintinio mitybos. Šios kategorijos maistas pasižymi subalansuota gaminių sudėtimi. Į „super premium“ maisto šunims sudėtį įeina visos augintinio organizmui būtinos medžiagos: baltymai, angliavandeniai, riebalai ir vitaminai. Pirkdami „super premium“ maistą šunims šeimininkai užtikrina  savo augintiniui pilnavertę mitybą.

Natūralūs ingredientai

„Super premium“ maistas šunims pasižymi itin švaria sudėtimi.  Šios kategorijos maiste nėra jokių dirbtinės kilmės dažiklių, skonio stipriklių, konservantų, genetiškai modifikuotų produktų ir kitų kenksmingų medžiagų. „Super premium“ maistas šunims atitinka aukščiausios klasės gamybos standartus.

Specialūs šunų poreikiai

„Super premium“ maisto šunims gamintojai stengiasi, kad kiekvienas produktas būtų pritaikytas individualiems augintinio poreikiams.  Kiekviename augintinio gyvenimo etape reikalingas atitinkamas maistas šunims. „Super premium“ maistas šunims gaminamas įvairaus amžiaus, veislės, dydžio šunų grupėms. „Super premium“ maistas šunims būna pritaikytas  keturkojams po sterilizacijos, šunims kovojantiems su antsvoriu, alergijomis, maisto netoleravimu. „Super premium“ maistas šunims yra puikios augintinio sveikatos garantija.  

Vieno baltymo maistas šunims

Augintiniams, kurie turi virškinimo problemų ar yra linkę į alergijas, puikiai tinka vieno baltymo maistas šunims. Šiame maiste yra tik vienas baltymo šaltinis. „Super premium“ maistas šunims su vienu baltymu padeda augintinio virškinimo sistemai, apsaugo šunis nuo alerginių reakcijų.

Visavertis „super premium“ maistas šunims „Aldog“

Specializuotose parduotuvėse galima rasti išskirtinės kokybės prekinio ženklo „Aldog“ produkciją. Šis italų prekinis ženklas siūlo „super premium“ vieno baltymo maistą šunims. Šios rūšies „super premium“ maistas šunims yra lengvai virškinamas. Gaminių sudėtyje yra prebiotikų, kurie skatina bakterinės floros pusiausvyrą. „Aldog“ gamintojų „super premium“ maistas atitinka įvairiausius šunų poreikius.

„Super Premium“ maistas šunims yra sukurtas tik iš aukščiausios kokybės ingredientų.  Šios rūšies maistas gaminamas pagal puikiai subalansuotas formules. „Super Premium“ maiste šunims yra optimalus maistinių medžiagų, vitaminų ir mineralų kiekis. Šios klasės gaminių asortimentas sukurtas taip, kad atitiktų įvairaus amžiaus, dydžių, veislės šunų poreikius. „Super premium“ maistas šunims yra geriausias pasirinkimas augintiniui.

Related Posts