Kodėl verta naudoti Microsoft 365?

Šiandien yra daugybė kompiuterių programinės įrangos. Plėtojantis internetui ir naujiems darbo būdams, įmonėms būtina turėti patikimą ir pripažintą programinę įrangą. Microsoft 365 neabejotinai yra šios srities programinės įrangos rinkinio etalonas. Turėdamas platų programų ir paslaugų asortimentą, jis yra geriausias pasirinkimas įmonėms. Taigi, IT ekspertai išskiria šiuos Microsoft 365 privalumus.

1. Nuolatinis prieinamumas

Microsoft 365 talpinama „Microsoft” serveriuose. Taigi, jei nutrūksta ryšys, tereikia rasti interneto šaltinį ir vėl galėsite naudotis. Jums nereikia jokios specialios konfigūracijos ar IT įgūdžių.  Didelis privalumas įmonėms, kuriose interneto ryšys gali būti nepastovus. Kadangi šiais laikais vis svarbesnis tampa nuotolinis darbas, tai paprastas sprendimas, padėsiantis dirbti iš bet kur. Nesvarbu, ar esate namie, ar kelyje, ar užsienyje, galite lengvai pasiekti savo reikiamus dokumentus. 

2. Jūsų duomenų saugumo ir kontrolės užtikrinimas

Duomenų saugumas šiandien daugeliui įmonių kelia didelį susirūpinimą. Vienas iš Microsoft 365 privalumų yra tai, kad joje įdiegtos pažangiausios įmonėms skirtos saugumo ir atitikties užtikrinimo priemonės. Jūsų duomenys bus saugūs „Microsoft” serveriuose. Tai reiškia, kad galite sutelkti dėmesį į kitus dalykus ir dirbti užtikrintai.

3. Jūsų verslo organizacijos pažanga

Įmonei ne visada lengva rasti kompiuterinę paslaugą, apimančią visus verslui reikalingus įrankius. Programų įvairovė ir optimali Microsoft 365 kaina yra vienos iš priežasčių, kodėl šis paketas yra numeris 1 rinkoje. Online susitikimai, el. paštas, kontaktai, tekstų tvarkymas ir skaičiuoklės – Microsoft 365 turi viską, ko gali prireikti. Be to, visos programos sinchronizuojamos tarpusavyje, todėl lengviau organizuoti verslą ir palaikyti ryšį tarp komandų.

4. Prieiga prie visos „Microsoft” visatos

Kitas Microsoft 365 privalumas verslui yra tai, kad pakete esanti programinė įranga papildo viena kitą. Be „Office”, turite prieigą prie „Outlook” el. pašto, „Sharepoint”, „Teams”, „One Drive” ir dar daugiau. Tai reiškia, kad galite sukurti tikrą programų ir jų naudojimo sąsajų pasaulį. Tai leidžia lengvai sinchronizuoti programas ir suteikia jūsų komandoms įvairių įrankių.

5. Geresnis bendradarbiavimas

Daugybė „Microsoft 365” paketo siūlomų įrankių suteikia neginčijamą pranašumą bendro darbo srityje. Ypač „One Drive” ir „Sharepoint” leidžia lengvai ir efektyviai dirbti komandoje. Lengviau pasiekti failus ir jais dalytis.

Related Posts