Kaip rankšluoščių laikikliai gali padėti išspręsti higienos problemas?

Vonios popierinių rankšluosčių dozatoriai yra puikus daugiafunkcis sprendimas įvairiems tikslams jūsų vonios kambariuose. Turėti prausimosi popierinių rankšluosčių dozatorius gali būti naudinga dėl daugelio priežasčių. Tai iš karto suteikia dizaino pranašumų. Jie gali labai padidinti prieinamumą, komfortą ir bendrą dizaino išvaizdą. Taip pat, sausi ir higieniški rankšluosčiai yra nepaprastai svarbūs jūsų sveikatai ir gali padėti išspręsti bet kokias higienos problemas. Tad, dozatorius vienas iš geriausių pasirinkimų.

Jie yra higieniškesni

Popieriniai rankšluosčiai yra daug higieniškesnis rankų valymo ir džiovinimo būdas. Vienkartinis rankšluostis reiškia, kad jį bus galima liesti tik rankomis, todėl ant rankų patekę mikrobai akimirksniu pateks į šiukšliadėžę. Kenksmingos bakterijos dažniau patenka iš drėgnos, o ne išsaususios odos, todėl norint apsisaugoti, būtina veiksmingai išdžiovinti rankas.

Nors elektriniai rankų džiovintuvai džiovina jūsų rankas, jie taip pat pučia į atmosferą visus potencialiai kenksmingus mikrobus ant jūsų odos. Bakterijos, kurios gali išgyventi ore, gali nusileisti ant paviršių ar net kitų žmonių, o patekusios į kūną gali sukelti ligas. Rankšluosčiai gali pašalinti šias klaidas džiovinimo metu.

Švaresnė oda

Kaip minėta anksčiau, tikrasis rankų džiovinimo popieriniais rankšluosčiais procesas gali išlaisvinti iš jūsų odos bakterijas.Veiksmingai tinkamai nusiplovę rankas, naudodami popierinį rankšluostį vis tiek galite pašalinti dar daugiau mikrobų, o tai žymiai padidins bendrą rankų švarą.

Naudojant vonios popierinių rankšluosčių dozatorius bakterijos gali pasklisti iki 1300 kartų mažiau nei su rankų džiovintuvais. Džiovintuvai ne tik platina bakterijas per orą, bet ir gali sukurti kontaktinį tašką, kuriuo naudojasi daug žmonių. Jei turite paspausti mygtuką šlapia ranka, kad įjungtumėte rankų džiovintuvą, tai daro ir visi kiti, tai gali būti mikrobų židinys. Todėl niekada neliesite paviršiaus, kurį palietė kiekvienas prieš jus.

Rankų džiovintuvai ne tik platina bakterijas per orą, bet ir nuo rankų ant grindų lašantis vanduo puikiai tinka pavojingam paslydimo pavojui sukurti. Naudodami vonios kambario popierinių rankšluosčių dozatorius, vartotojai gali tiesiog paimti reikalingą rankšluostį ir nusausinti rankas prieš mesdami juos į bet kurią šiukšliadėžę.

Related Posts