Klaidos, kurių nereikėtų daryti pokerio žaidime

Bet kokiame žaidime galime padaryti įvairių klaidų, jos dažniausiai pasitaiko tada, kai viskas nėra žinoma arba tam tikri dalykai nėra gerai suprantami. Tam tikrais atvejais klaidos gali būti nedidelės ir nekainuoti brangiai, o kai kurios gali atsieiti pakankamai skaudžiai. Kalbant apie pokerį, ten reikėtų klaidų vengti, nes toks žaidimas yra susijęs su pinigais, tad bet kokia klaida gali kainuoti brangiai. Tad šiame straipsnyje norime papasakoti, kaip zaisti pokeri ir kokių klaidų reikėtų vengti.

Nesistengiama suprasti žaidėjų

Viena iš didžiausių klaidų, kuri yra daroma, tai nesistengiama suprasti žaidėjų, su kuriais žaidžiama. Jeigu galvojate, kad tik ateisite, sužaisite ir viskas, tai požiūris nėra tinkamas. Nes sėkmingas žaidimas didele dalimi susideda iš to, kaip perprantami žaidėjai. Jeigu jie yra naujokai, tai labai dažnai gali parodyti savo emocijas arba ženklus, kuriais vadovaujantis galite priimti tinkamą sprendimą ir žaidimą pakreipti tinkama linkme.

Didelis judesių ir emocijų kiekis

Kad ir koks emocionalus būtų žaidimas, tačiau verta prisiminti, kad žaidžiant prie pokerio stalo joms vietos nėra. Jokiu būdu nereikia rodyti jokių emocijų, kai sekasi arba kai kortos sukrenta ne taip tinkamai. Aišku, kartais gali nutikti visko, tiesiog tam tikri judesiai nėra suvaldomi arba tiesiog jie atliekami neapgalvotai. Tačiau pastabūs priešininkai kiekvieną judesį fiksuoja ir bando nuspėti, ką tai gali reikšti. Jeigu jie kartojasi nuolat, tada bus labai lengva perprasti ir taip didesnė tikimybė pralaimėti.

Pozicijos neturėjimas

Jeigu stengsitės tik prastumti laiką arba žaisti be jokios idėjos, tai žinokite, kad taip sumažinate tikimybę laimėti. Žaidimo metu stenkitės laikytis bent vienos strategijos. O jeigu matote, kad jis nėra toks sėkmingas ir pasirinkta strategija nepasiteisina, geriau jį baigti anksčiau, nes taip galėsite sumažinti pralaimėjimo sumą.

Nustatyti limitai

Ši taisyklė turėtų būti kiekvieno galvoje, o ypač tų, kurie pokerio žaidimu pradėjo užsiimti visai neseniai. Kad nebūtų per daug sunku pakelti pralaimėjimo naštą, dar tik pradedant žaisti reikia nusistatyti limitą, kurį blogiausiu atveju galite pralošti. Bet tikrai nereikia galvoti, kad taip ir bus, galbūt jūs kaip tik išlošite ir visiškai neisite į minusą. Tad nustatyta riba yra tik apsauga, kuri padės gaudytis žaidime. Nes jeigu ji nėra nustatyta, tai žaidėjai praranda nuovoką ir gali pralošti tokias sumas, kurios bus ženklios jų gyvenime ir gali atnešti neigiamus pokyčius.

 

Related Posts