Sportinis pokeris: ką reikia apie jį žinoti?

Vienas pasaulyje populiariausių žaidimų yra pokeris. Jį kartas nuo karto žaidžia tikrai nemažai žmonių, tad tokiai didelei auditorijai yra sukurta ne viena žaidimo forma, kad kiekvienas pagal save galėtų rinktis tai, kas yra mėgstamiausia. Viena iš pokerio rūšių yra sportinis pokeris, tad apie jį norime papasakoti daugiau šiame straipsnyje.

Kas yra sportinis pokeris?

Tikriausiai įsivaizduojate kaip yra žaidžiamas standartinis pokeris, kokių priemonių jam reikia. Tikriausiai galime išskirti dvi pagrindines, tai yra žetonai ir kortos. Sportiniame žaidime visas žaidimas vyksta kiek kitaip, tai yra jame nėra naudojamos kortos, bet statymai vyksta. O be kortų statyti yra visai paprasta. Kaip pavyzdį galime paimti futbolo varžybas. Tad sportiniame pokeryje jūs turėsite statyti už tam tikrą komandą, kuri galvojate, kad laimės tos dienos rungtynes. Tad jeigu jūsų statymas bus teisingas ir tikrai ta komanda laimės, tai jūs laimėsite atitinkamą sumą. Jeigu šį kartą nepasiseks, tuomet reikės bandyti kitą kartą.

Skirtumai tarp pokerio ir sportinio pokerio

Nors tiek viena, tiek kita rūšis susijusi su statymais, tačiau tarp tradicinio ir sportinio pokerio galime įžvelgti kelis gana nemažus skirtumus:

  • Tradiciniame pokeryje reikia laikytis tam tikros strategijos, numanyti, kaip žaidžia kiti žaidėjai, kokios gali būti jų kortos ir panašiai. Sportinis pokeris neturi jokių strategijų. Dažniausiai jo laimėjimas priklauso nuo sėkmės.
  • Įprastame pokeryje galima laimėti kur kas didesnes sumas, nei kad lygintume su sportiniu pokeriu, nes ten yra ribojimai, kurie nustato limitus, iki kokios sumos galima laimėti.
  • Dar apie vieną skirtumą užsiminėme kiek anksčiau, tai yra kortos. Tradiciniame pokeryje jos yra, o sportiniame – ne.

Ką dar reikia žinoti apie šią pokerio rūšį?

Kaip matome iš patirties, sportinis pokeris nesuteikia tiek daug įtampos, galima taip smarkiai nesijaudinti, ko negalima pasakyti apie įprastą pokerį. Sportiniame žaidime paprastai galime pasimatuoti savo nuojautą ar sėkmę ir įsitikinti, ar galime pagal tai spręsti tam tikrus dalykus ar ne. Jeigu dar labiau norite pasidomėti tokia pokerio šaka, didesnės informacijos galite atrasti apsilankę internetinėje svetainėje pokerioforumas.lt. Tad jeigu nei karto nesate žaidę pokerio, ši žaidimo forma gali būti kaip tik jums, nes ji yra paprastesnė ir labiau tinkanti pradedantiesiems. O jeigu esate pastebėję, kad jus dažnai lydi sėkmė, tuomet tokį žaidimą privalote pabandyti.

Related Posts