Kokie kortų žaidimai yra verčiausi dėmesio?

Džiugu, kad vis daugiau žmonių kompiuterinius žaidimus iškeičia į tuos, kurie yra žaidžiami gyvai. Ir tikrai ne tik su kamuoliu, tačiau ir su smegenimis. Tokie yra kortų žaidimai, kurie pasirenkami vis dažniau kaip gera laiko leidimo forma, kuri suburia žmones.

Esant tokiai plačiai žaidimų apsiūlai ne visada yra paprasta rasti tuos, kurie ne tik labiausiai sudomina, tačiau ir įtraukia, kurie skatina žaisti ir vėl, ir vėl. Svarbiausia yra ieškoti, o radus, žinoma, toliau tobulinti savo gebėjimus.

„Blackjack“

Tai yra žaidimas, kuris dažniausiai traukia dėl azarto. Nors dažniausiai siūlomas draugų kompanijoms, tačiau tinka ir su šeima. Svarbiausia, kad yra kelios šio žaidimo versijos ir dažniausiai siūloma pradėti nuo pačių lengviausių, kurios labiausiai tinka mokymosi tikslais.

„7 kortų pokeris“

Tai yra tarsi klasikinis pokeris, tačiau jame dažniausiai yra komponuojamos kelios paprastos papildomos taisyklės, kurias galite rasti solitaire.lt puslapyje.

„Solitaire“

Šis žaidimas dažniausiai yra vadinamas klasika. Gali būti žaidžiamas kompiuterio pagalba, dažniausiai prieš dirbtinį intelektą arba gali būti kaip pramoga vienam, kuri ne tik leidžia smagiai praleisti laiką, tačiau taip pat ir lavinti savo protinius gebėjimus.

„Karuselė“

Karuselės tikslas yra surinkti 12 taškų. Kiekvienas korta yra tam tikras taškų skaičius. Jos yra:

  1. Aukščiausias juokdarys: 10 taškų
  2. Vidurinis juokdarys: 5 taškai
  3. Žemiausias juokdarys: 3 taškai
  4. Būgnų dešimtakė (karuselė): 2 taškai
  5. Pikų dviakė: 2 taškai
  6. Per dalijimą surenkama daugiausiai kortų (skaičiuojamos visos surinktos kortos): 2 taškai
  7. Per dalijimą surenkama daugiausiai pikų: 2 taškai
  8. Tūzas: 1 taškas

„66“

Galiausiai, paprastas kortų žaidimas, kuris puikiai tinka tiems, kurie nori smagiai praleisti laiką ir tuo pačiu neįpareigojančiai mąstyti bei tam tikra prasme pasiduoti sėkmei.

Gera, kad šiuo metu kortų žaidimai gali būti žaidžiami ne tik gyvai, tačiau ir internetu. Tai yra labai patogu rasti priešininkus, kurie nori su jumis kovoti. Ne visada paprasta rasti gyvai, tačiau internetu, dažniausiai galimybės yra plačios kaip niekada.

Related Posts