Kaip sutaupyti įsirengiant virtuvę?

Virtuvė yra neatsiejama mūsų namų dalis. Virtuvėje praleidžiame nemažai laiko. Tad, kai ateina laikas ją atnaujinti ar visiškai pakeisti į naują, susimąstome kaip sutaupyti, nes virtuvės baldai ir buitinė technika kainuoja nemažai investicijų. Naujos virtuvės brangios, tačiau nenusiminkite. Virtuviniai baldai Vilniuje ar kitame mieste yra lengvai pasiekiami.

Jei jūsų virtuvei labai reikia atnaujinimo, o pinigų trūksta, yra būdų sutaupyti. Keletas patarimų kuriais galite pasinaudoti.

Atnaujinimas

Pasvarstykite, ar tikrai reikia keisti visą virtuvės komplektą? Galbūt kai kurios spintelės ir virtuvės detales galima tiesiog atnaujinti. Pavyzdžiui, perdažyti spinteles ar išsaugoti ir atnaujinti spintelių rankenėles. Galbūt buitinei technikai reikia tik kokybiško iššveitimo ir ji atrodys kaip nauja.

Pasirinkite paruoštas surinkti spinteles

Naujos spintelės paprastai yra viena didžiausių išlaidų pertvarkant virtuvę. Tiesą sakant, pritaikytos spintelės gali padidinti jūsų išlaidas tūkstančiais eurų! Todėl, jei dirbate su nedideliu biudžetu, apsvarstykite galimybę įrengti paruoštas montuoti spinteles. Tai gali būti pusė individualių spintelių kainos, priklausomai nuo medžiagos ir montavimo kainos. Nors, kaip tikriausiai galite suprasti iš pavadinimo, šias spinteles gana lengva surinkti patiems. Taigi, jei tikrai norite sutaupyti pinigų, galite pasirinkti „pasidaryk pats“ kelią, o ne mokėti už montavimą.

Atnaujinkite esamas spinteles ar dizainą

Kitas būdas sutaupyti pinigų virtuvės pertvarkymui yra visiškai atsisakyti naujų spintelių ir likti prie jau turimų spintelių. Spintelės yra pagrindinė virtuvės savybė, todėl suprantama, kad norisi jas atnaujinti. Tačiau pagalvokite apie kitus būdus, kaip dirbti su esamomis spintelėmis, jų neišardydami. Naujas naujos spalvos dažų sluoksnis gali turėti didelį skirtumą. Arba apsvarstykite galimybę pakeisti tik savo spintelių paviršius, o ne visas spinteles.

Pridėkite naujų apdailos detalių

Jei nuspręsite likti prie esamų spintelių, apsvarstykite galimybę jas atnaujinti pridėdami naujų apdailos detalių. Pasamdyti ką nors, kas tai padarytų už jus, vis tiek bus pigiau nei pirkti visiškai naujas individualizuotas spinteles. Atnaujinkite dėžutes su karūnėlės formavimo apdaila arba apatine apdaila, kad visiškai pakeistumėte spintelių išvaizdą.

Pakeiskite virtuvės įrangą

Kitas triukas, kaip patobulinti virtuvės spinteles, yra pridėti naujos įrangos. Tai nedidelis pokytis, kuris gali labai pakeisti jūsų virtuvę.

Galite ieškoti nebrangių techninės įrangos rinkinių perpardavimo parduotuvėse arba internete, kad atrodytumėte unikaliai ir aukščiausios klasės.

 

Related Posts