Geriamo vandens sistemos ieškantiems greito sprendimo

Geriamas vanduo turi būti visur mums pasiekiamas: tiek namuose, tiek darbo vietoje, tiek viešoje vietoje. Jis mums reikalingas palaikyti mūsų sveikatą, gerą savijautą, energiją, darbingumą ir taip padėti išvengti įvairiausių susirgimų. Tačiau, nors ir turėdami pakankamai patogų prieinamumą prie geriamojo vandens, ar tikrai turime ir priėjimą prie kokybiško geriamojo vandens? Deja, ne visada. Pradėkime nuo to, kokį vandenį geriame savo namuose, ar jis tikrai yra kokybiškas ir tinkamas? Jei šį klausimą užduodate sau gana dažnai, vadinasi yra priežastis dvejoti. 

Rekomenduojame pasikonsultuoti su specialistais: Vandens tyrimai ir filtrai Aquafilter.lt

Vandens kokybei kompromisų nėra 

Vandens per dieną išgeriame nuo dviejų iki trijų litrų, bent jau taip rekomenduoja sveikatos apsaugos specialistai, mūsų gydytojai. Neretai išgeriame ir mažiau, tačiau tai jau kiekvieno žmogaus individualus pasirinkimas. Jei visgi išgeriame tinkamą vandens kiekį, svarbu pasirūpinti, kad tas vanduo būtų tyras, o kai jis tyras – jis ir skanus, ir jo norisi gerti daugiau. 

Geriamo vandens sistemos – tai vienas iš greičiausių ir paprasčiausių būdų turėti namuose gryną, švarų ir saugų geriamąjį vandenį. Šios sistemos išvalo vandenį ir sugaudo visas, net smulkiausias purvo, smėlio, mikroplastiko daleles, chlorą bei kitus nešvarumus, kurie į vandenį patenka iš gręžinių ar mūsų aplinkos. 

Pamirškite vandenį plastiko buteliuose 

Kaip kokybiško vandens alternatyvą vis dar labai dažnai ir dar ganėtinai daug vartotojų perka tiesiog vandenį plastiko buteliuose, biuruose – vis dar senieji aparatai su keičiamomis didžiulėmis plastikinėmis vandens talpomis. Tai ypatingai didelės išlaidos, ypač kai vandens vartojimas yra didelis: vandens butelius reikia keisti, reikia kviesti aptarnaujantį personalą, reikia kažkur kaupti tuščią tarą, vėliau vėl užsakinėti ir t.t. Tuo tapru ne išimtis ir namai, kai perkame vandenį plastiko buteliuose. Ir nors šiuolaikinė plastiko perdirbimo sistema Lietuvoje yra ypatingai draugiška aplinkai ,vis dar daug plastiko patenka tiesiai į gamtą, kurioje jis suyra per daugiau nei 500 metų. 

Kitas plastiko buteliuose vandens momentas – tai jūsų pinigai. Už vieną litrą vandens parduotuvėje plastiko butelyje mes sumokame dešimt kartų daugiau nei vandens tiekėjui. Įsirengus geriamojo vandens sistemas, jums jos atsipirktų mažiau nei per tris mėnesius. Taigi, tikrai vertėtų pagalvoti apie savo išlaidas ir poveikį gamtai, bei, žinoma, savo laiką, kurį eikvojate besirūpindami ar jūsų vanduo yra saugus gerti. 

Kur įsigyti geriamojo vandens sistemas? 

Geriamojo vandens sistemos yra viena populiariausių vandens gerinimo priemonių ir jomis prekiauja vandentvarkos specialistai ar bendrovės, kurios teikia visas su vandens kokybe susijusias paslaugas – nuo konsultacijos, vandens tyrimo iki prekės atvežimo, sumontavimo ir priežiūros. 

Rekomenduojame pasikonsultuoti su specialistais: Vandens tyrimai ir filtrai Aquafilter.lt

Related Posts