Hurgada – kuo ypatingas šis kurortas?

Hurgada yra Egipto miestas. Jis įsikūręs Raudonosios jūros pakrantėje ir yra populiari, turistų lankoma vieta. Hurgadoje gyvena daugiau nei 400 000 žmonių ( pagal oficialią statistiką, tačiau didelė tikimybė, jog skaičius yra kur kas didesnis). Miestas buvo įkurtas 20 a. pradžioje ir nuo to laiko išaugo į svarbų Egipto ekonominį centrą. Turizmas yra pagrindinė Hurgos pramonės šaka mieste yra daug viešbučių ir kurortų.

Hurgada yra gražus miestas, kuriame yra ką pamatyti ir nuveikti. Raudonosios jūros pakrantę privalo aplankyti kiekvienas Egipto svečias. Paplūdimiai čia švarūs, bei gražus, žydras vanduo. Be to, jūroje yra daugybė rifų sistemų, kuriose galima puikiai nardyti ir nardyti. Be gamtos grožio, Hurgadoje taip pat yra geriausios Egipto parduotuvės, restoranai ir naktinis gyvenimas. Miestas turi ką pasiūlyti kiekvienam.

Pagal ką pasirinkti viešbutį?

Dauguma viešbučių siūloma „All Inclusive” ( Arba „viskas įskaičiuota) paslaugų paketus, į kuriuos įeina:

  • Apgyvendinimas
  • Maistas ir gėrimai. Tiek vietiniai, tiek užsienio virtuvės patiekalai bei gėrimai.
  • Pramogos – dažniausiai animatoriai ir įvairūs šou, bei koncertai

Rinkdamiesi viešbutį Hurgadoje turite atsižvelgti į daugybę skirtingų dalykų. Svarbiausia rasti viešbutį, kuris atitiktų jūsų biudžetą ir poreikius. Mieste yra prabangių, vidutinės klasės ir pigių viešbučių. Akivaizdu, jog nuo to priklausys ir aptarnavimo kokybė, maistas bei pati viešbučio aplinka. Svarbiausia rasti gerą kainos ir kokybės santykį pagal Jūsų poreikius.

Taip pat patariame pasirinkti viešbutį, kuris yra netoli lankytinų vietų, kurias norite aplankyti. Hurghada yra didelis miestas, kuriame gali būti gana sunku orientuotis, jei nesate susipažinę su šia vietove.

Kada geriausia lankytis Hurgadoje?

Geriausias laikas lankytis Hurgadoje yra nuo spalio iki balandžio mėnesio. Tuomet oras vėsesnis ir mažesnė lietaus tikimybė.

Jeigu visgi planuojate lankytis vasaros mėnesiais svarbu įsitikinti, ar tikrai Jus ( Ar Jūsų šeimos nariai) galės pakęsti didelį karštį. Taip pat rekomenduojame rinktis viešbučius, kurie savo kambariuose turi oro kondicionierių, nes priešingu atveju atostogos gali tapti kančia.

Iš Hurgados galima rinktis įvairias ekskursijas.

  • Apsilankymas Gizos piramidėse ir Sfinksas
  • Vienos dienos kelionė į Luksorą, kur galima apžiūrėti Karalių slėnį, Karnako šventyklą ir kitas senovės Egipto vietas
  • Apsilankymas Raudonosios jūros El Gunos kurorte
  • Vakarienė dykumoje pas Beduinus.
  • Važinėjimas keturračiais arba jodinėjimas kupranugariais dykumoje
  • Kelionė laivu į Giftun salą

Tikimės, jog informacija buvo naudinga. Jei turite kokių nors pastebėjimų – susisiekite.

Related Posts