Kada prasideda vasarinių padangų sezonas?

Išaušus balandžio 10 dienai prasideda vasarinių padangų sezonas. Iki šios dienos rekomenduojama nuimti žiemines padangas ir uždėti vasarines. Vasarinių padangų sezonas baigiasi spalio 31 dieną.

Ar vasarines padangas galima naudoti ne sezono metu?

Žieminės padangos naudojamos ne tik žiemos sezono metu, bet tam tikrais atvejais ir vasarą. Tai nėra rekomenduojama, tačiau kai kurie vairuotojai to nepaiso. Nenuostabu, kad kai kuriems atrodo, kad ir vasarines padangas galima naudoti ne tik sezono metu, bet ir kitu laikotarpiu. Visgi tai nėra tiesa. Vasarinės padangos gali būti naudojamos tik sezono metu. Po to – gausite didelę baudą, jeigu jas naudosite. Vasarines padangas naudoti ne sezono metu draudžia kelių eismo taisyklės, kadangi tai ne tik gadina padangas, bet ir tai be galo pavojinga. Jeigu norite, kad kelionė būtų saugi ir nereikėtų mokėti didelės baudos, nenaudokite vasarinių padangų ne sezono metu.

Kur pirkti vasarines padangas?

Vasarines padangas patariama pirkti internetu. Nors fizinėse parduotuvėse galima apžiūrėti padangas gyvai ir būsite tikri, jog jos nėra brokuotos, internetu pirkti šiais laikas ne ką mažiau saugu. Jeigu padangas atkeliaus brokuotos, galėsite jas grąžinti ir paprašyti, kad padangos būtų pakeistos. Na, o jeigu tuo pačiu pardavėju antrą kartą pasitikėti nebenorėsite, galėsite pareikalauti, kad pinigai būtų grąžinti. Pirkti vasarines padangas internetu apsimoka dėl kelių priežasčių. Pradėkime nuo to, kad perkant internetu galima sutaupyti. Visų pirma, jums nereikės keliauti iki parduotuvės, rinktis tarp daugybės padangų. Galėsite vos keliais paspaudimais peržiūrėti padangas iš namų ir pasirinkti tas, kurios jums pasirodys patikimiausios. Visų antra, perkant padangas internetu mokama kur kas pigiau. Padangos internete ne tik kaina pigesnė, bet ir dažnai galima rasti įvairių nuolaidų pasiūlymų. Kita priežastis, kodėl turėtumėte pirkti internetu – padangų pasirinkimas. Perkant internetu galima rasti kur kas platesnį padangų pasirinkimą. Taigi vos tik vasarinių padangų sezonas bus atidarytas, turėtumėte iš karto skubėti į kelionę po internetines parduotuves ir pasirinkti tinkamas padangas.

Related Posts