Ką turime žinoti apie kaklo masažuoklius?

Masažo terapija gali būti naudinga visiems, tačiau yra įrodyta, kad masažas padeda tiems, kurie serga įvairiomis ligomis, tokiomis pvž kaip vėžys, širdies ligos, skrandžio problemos ir fibromialgija. Turėtumėte įsitikinti prieš pirmąją sesiją ir pasitarti su savo terapeutu apie bet kokias medicinines problemas.

Kaklo masažuoklis yra elektrinis asistentas jūsų namuose ar darbe, kuris masažuoja nugarą ir kaklą, kaip Jūsų asmeninis kineziterapeutas. Padeda atpalaiduoti sukietėjusius raumenis. Šilumos funkcija ir infraraudonieji spinduliai skatina geresnę kraujotaką. Jums reikės tiesiog užsidėti masažuoklį ant nugaros. Naudodami masažuoklio rankoves priekyje, per kurias įdėjote rankas, galite pritaikyti prietaisą prie savo kūno ir reguliuoti masažo stiprumą, spaudžiant šiek tiek rankoves arba atleidžiant, kad masažas būtų švelnesnis.

„Am700 – Shiatsu Minkymo masažuoklis” turi patraukliausią tokio tipo masažuoklio dizainą, kurį išbandėme, o jo veikimas yra gana panašus į Am700+krepšys kuris yra brangesnis. „Am700” turi šešiolika masažo burbuliukų – 8 didelius ir 8 mažus – kurie padeda imituoti masažuotojo Shiatsu masažą. Jis tikrai yra ypač gerai veikiantis kaklo srities raumenis, nes masažuoklio dizainas leidžia mazgams masažuoti raumenis abiejose stuburo viršaus pusėse. Vilkėdami masažuoklio rankovių rankenas, galite padidinti arba sumažinti masažo intensyvumą. Mūsų tyrėjai nustatė, kad „Am700” geriausiai tinka kaklo masažui. Norint pasiekti pečių ir vidurinės ar apatinės nugaros raumenis, reikėjo šiek tiek bandymų ir nesėkmių, kad surastumėte tinkamas vietas. Dėl 16 galvučių ir didesnių burbulų dydžio mes nusprendėme, kad geriausia naudoti masažuoklį ant nugaros raumenų yra atsistojus.  Mūsų komandos išvada: Po bandymų mūsų komanda sutiko, kad „Am700” buvo geras sprendimas nuovargio raumenų atpalaidavimui/palengvinimui.

Kas vis dėlto turėtų išbandyti masažo terapiją? Kiekvienas praktiškai iš mūsų gali gauti daug naudos iš masažo – tai puikus būdas pagerinti sveikatingumą, padėti numalšinti skausmus ir dar daugiau. Jeigu turite sveikatos problemų, turėtumėte šiuo atveju pasitarti su gydytoju ir pasikalbėti su masažo terapeutu. Nėščiosiomis, prenatalinis masažas gali padėti sumažinti skausmą ir patinimą. Masažuokliai yra labai geras sprendimas turėti juos namuose, juk tai yra investicija į save, o kainos jų tikrai nesikandžioja.

Privalumai:

  • Atpalaiduoja labai gerai raumenis ir stiprina juos.
  • Skatina kraujotaką per šilumos ir infraraudonųjų spindulių funkciją.Mažina kaklo ir nugaros skausmą.Jie yra lankstūs laiko ir nepriklausomi.Taupykite pinigus brangioms SPA procedūroms.

Related Posts