Kokie privalumai įsigijus oras vanduo sistemą?

Tie, kurie nėra susidūrę su oras vanduo sistema, jiems gali kilti klausimai – kokia tai sistema. Trumpai tariant, tai šildymo ir oro kondicionavimo sistema, kuri vasarą veikia kaip oro kondicionierius – vėsina namo ar biuro patalpas, o žiemą – šildo. Šiluma į namą ir iš jo perduodama vandens vamzdžiais (grindų arba sienų plokštėmis), įleistais į betonines grindis arba į namuose įrengtus radiatorius. Taigi, kokius privalumus gali įžvelgti klientai, įsigiję oras vanduo sistemą?

Lengvas valdymas

Šilumos siurblį lengva valdyti – tereikia nustatyti norimą kambario temperatūrą. Namui ar biurui nebereikia papildomo kamino arba alternatyvaus energijos šaltinio, pavyzdžiui, elektros ar dujų, kad galėtumėte nustatyti kambario temperatūrą. Sistemos kompresoriuje visada palaikoma žema temperatūra, nepriklausomai nuo to, kiek laiko jis veikia.

Oras vanduo sistema taip pat gali šildyti ir buityje naudojamą vandenį

Sistema gali tiekti karštą vandenį, naudojamą dušuose ir virtuvėse, tuo pat metu ir šildyti visus namus. Norint pagaminti pakankamą karšto vandens kiekį namams ar biurams, šildymo sistemą galima prijungti prie buferinės talpyklos arba netiesioginio šildytuvo. Buferinis bakas naudojamas, kai yra karšto vandens apkrovos pikas ir vienu metu reikia didelio karšto vandens kiekio.

Įsigiję galėsite jaustis draugiški aplinkai ir atsakingi.

Be minėtų privalumų, ši šildymo ir oro kondicionavimo oras vanduo sistema yra ekologiška, nes joje naudojamas freonas, kuris neskaldo ozono sluoksnio ir turi nedidelį visuotinio atšilimo potencialą. Jei norite naudoti atsinaujinančią, aplinkai nekenksmingą šildymo sistemą – oras vanduo sistema yra tinkamas pasirinkimas. Jūsų šeima bus saugi ir sveika, nes naudojamas freonas yra visiškai nekenksmingas.

Mažos techninės priežiūros ir remontų išlaidos, valdymas telefonu

Didžiausias oro vandens sistemos įrengimo privalumas, palyginti su tradiciniais šildymo būdais yra tas, kad jai nereikia daug nuolatinės priežiūros. Įsigiję šią šildymo sistemą galite pamiršti tas žiemos dienas, kai iš darbo grįžtate į visiškai atšalusius namus. Taip pat yra pastebėta, kad su šia oras vanduo sistema jūs sutaupysite techninės priežiūros ir remonto išlaidų, nes ši sistema nereikalauja labai didelės priežiūros. Nors pradinė kaina gali būti didesnė nei šilumos siurblio sistemos, jos energijos vartojimo efektyvumas gali padėti sutaupyti pinigų jūsų sąskaitose už energiją.

 

Related Posts