Kam ir kur naudojamos fasadinės plytelės?

Klinkerio išorės sienų fasadinės plytelės yra puiki išorės sienų puošmena kiekvieno asmens namams. Tai natūralus, atsparus šalčiui, rūgštims, atsparus drėgmei ir itin aukštos kokybės produktas. Klinkerio plytelės tinka vidaus ir išorės sienų apdailai. Klinkerio gaminiai yra ne tik stiprios struktūros, bet ir turtingi spalvomis. Pagal kaitinimo temperatūrą, mišraus molio rūšį ir degimo laiką klinkerio plytos natūraliai pasižymi įvairiomis spalvomis – nuo ​​šviesiai geltonos, ryškiai raudonos iki juodos.

Išorinių fasadinių plytelių vandens absorbcijos greitis yra tik 2-6%, todėl jos šimtmečius išlaikė savo stiprumą ir spalvą

Naudojant fasadines plyteles, visą namo fasadą galima apsaugoti nuo atmosferos (saulės, lietaus, vėjo, šalčio ir pan.). Palyginti su dekoratyviniu tinku, mediena ar kitomis dekoratyvinėmis medžiagomis, turinčiomis trumpesnį atsparumą oro sąlygoms, namas bėgant metams įgaus prabangią estetinę išvaizdą, o tai galima pasiekti tik fasadinių plytelių pagalba. Daugelį metų fasadinės plytelės nekeis spalvos, nors ir bus veikiamos saulės ultravioletinių spindulių, nesuluš dėl šalčio ir šios plytelės net yra atsparios mechaniniam dilimui.

Dėl gražios išvaizdos ir kuriamo originalaus dizaino fasadinės plytelės ne tik naudojamos namo fasadui dekoruoti, bet ir vis labiau integruojamos į namo interjerą, kad būtų sukurta originali asmeninė erdvė. Tai gali padėti sukurti išskirtinumo, harmonijos. Juk svarbiausia yra tai, kad kiekvienas namų šeimininkas būtų patenkintas savo namų išvaizda.

Fasadinės plytelės užpildo erdvę interjero elementais, suteikdamas interjerui vientisumo, harmonijos ir prabangos

Klinkerio gaminių ir eksterjero plytų parodos vyko visuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose, Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose. Išorinės sienų plytelės yra puiki medžiaga išorinėms sienoms statyti. Nesvarbu, ar tai būtų kampinės plytelės, ar glazūruota apdaila, jos tikrai įneš nepaprasto žavesio į namus ir prisidės prie būsto vertės.

Klinkerio plytelės tinka lauko fasadams ir vidaus naudojimui. Jos nėra toksiškos, nes pagrindinis ingredientas yra molis. Plytelių spalva priklauso nuo sumaišyto molio tipo ir degimo temperatūros. Tokiu būdu galima išgauti šviesias (baltos kreminės spalvos) ir tamsias (tamsiai rudas, pilkas, juodas) plyteles.

Atnaujinkite savo namus ir suteikite jiems papildomo žavesio su fasadinėmis plytelėmis, kurios yra itin ryškus akcentas namuose. Nedvejokite, juk taip smagu atsinaujinti ir suteikti jaukumo namams.

Related Posts