Moteriški drabužiai: kaip teisingai derinti jų spalvas?

Neretai norint atrodyti kažkaip kitaip padarome nemažai stiliaus klaidų, o ypač derinant spalvas. Nors mums atrodo, kad vienas ar kitas spalvų derinys atrodo tinkamas, bet pasižiūrėjus iš šono gali pasirodyti labai juokingai. Tad kaip reikėtų suderinti įvairias drabužių spalvas, į ką reikėtų atkreipti dėmesį, plačiau papasakosime šiame straipsnyje.

Šviesios ir balta spalva

Moteriški drabužiai gali išsiskirti ne tik nestandartiniais stiliais, bet ir drabužių spalvomis. Ypač šiltuoju metu laikotarpiu šviesios spalvos yra labai mėgiamos. Tad kaip jas reikėtų derinti, kad neatrodytumėme juokingai? Vos kelios gudrybės padės išlaikyti tikrai tinkamą stilių. Jeigu vasarą mėgstate dėvėti vienspalves šviesių spalvų palaidines, prie jų puikiai derės baltos spalvos kelnės. Balta spalva visumoje suteikia vientisumo, elegancijos. Be to, toks drabužių derinys nereikalauja didelio dėmesio, nes turbūt sunkiau prie šviesiai žalios palaidinės priderinti kitokią spalvą, kad atrodytumėte išties gražiai, o pasirinkus baltą spalvą tikrai neprašausite. Bet vertėtų nepamiršti ir dar vieno labai svarbaus dalyko, kad balta spalva didina kūno linijas. Tad jei tobulomis kūno linijomis pasigirti negalite, tada šią spalvą reikėtų derinti atsakingai.

Tos pačios spalvos atspalviai

Jeigu sunku suderinti dvi skirtingas drabužių spalvas, tai derinti jų atspalvius būtų puiki išeitis. Ne visada galime pataikyti į dešimtuką ir suderinti spalvas, kad jos tikrai derėtų. Tad jeigu namuose turite panašių atspalvių drabužius, vertėtų į tai atkreipti dėmesį ir pabandyti jų derinius.

Pastelinės spalvos

Pastelines spalvas puikiai galite derinti tarpusavyje ir vizualiai jos tikrai nesikirs ir neatrodys juokingai. Tad jei dar nežinote, kokios yra pastelinės spalvos, štai kelios iš jų: violetinė, mėtinė, rožinė ar rausva. Tad tokiu spalvų derinius galite derinti tarpusavyje ir atrodysite tikrai nuostabiai.

Ruda, juoda ir balta

Tai turbūt vienos pagrindinių spalvų, kurios puikiai dera tarpusavyje. Ir jos gali būti derinamos tiek šaltuoju, tiek šiltuoju metų sezonu. Šaltuoju metu sezonu galite sukurti tokį derinį: rudas paltas, juodo kelnės ir baltas megztukas. Vasaros metu galite apsirengti taip: juodas sijonas, balta palaidinė ir ruda avalynė. Bet kuriuo atveju, atrodysite tikri stiliaus žinovai.

Juoda ir raudona

Šios spalvos yra neatsiejama viena nuo kitos. Tad drąsiai jas galite derinti tarpusavyje. Jos puikiai derės net ir pačiame prabangiausiame vakarėlyje – ilga juoda suknelė, raudonai padažytos lūpos ir dar viena raudona akcento detalė ir atrodysite tobulai.

Related Posts