Viskas, ką turėtume žinoti apie įeigos sistemas

Nesvarbu, ar tai nykščio atspaudų skaitytuvas, ar tiesiog paprastas kortelės braukimas, yra daug būdų pasiekti aukšto saugumo reikalavimus. Iš tiesų, norint užtikrinti  saugumą, būtina stebėti, kas ir kada įeina į patalpas ir iš jos išeina. Tačiau ne visos prieigos kontrolės sistemos yra lygios ir visos turi savo privalumų ir trūkumų. Šiame straipsnyje apžvelgsime pagrindinius prieigos kontrolės sistemų tipus, taip pat jų privalumus ir trūkumus.

Kodėl prieigos kontrolės kaip apsaugos sistemos yra svarbios? Praėjimo kontrolės sistemos leidžia stebėti, kas, kokiu laiku ir kiek laiko užėjo į jūsų pastatą. Jie taip pat užtikrina, kad tik įgalioti darbuotojai arba lankytojai galėtų patekti į jūsų patalpas, užkertant kelią potencialiems nusikaltėliams patekti į jūsų svetainę pro duris ir atgrasyti nuo jų. Jie yra būtini siekiant apsaugoti darbuotojų ir lankytojų saugumą ir saugą nuo išorinių grėsmių. Jei būtų įvykdytas nusikaltimas, įėjimo įėjimo sistemų duomenys leidžia tyrėjams nustatyti, kas ir kada tiksliai buvo patalpose. Kokio tipo prieigos kontrolės sistema tinka jūsų verslui? Temperatūros stebėjimo prieigos kontrolė

Kaip tai veikia? COVID-19 plitimas išryškino temperatūros stebėjimo prieigos kontrolės sistemų vertę ir aktualumą. Šių sistemų svarbiausias prioritetas yra užtikrinti, kad niekas nepatektų į patalpas, kuriose gali būti aukšta temperatūra, todėl neleidžiama patekti tiems, kurie gali būti blogai. Naudodami laisvų rankų įrangos veido atpažinimo ekraną su temperatūros stebėjimo funkcija, vartotojai tiesiog stovi nedideliu atstumu priešais ekraną. Nuskaitoma jų temperatūra, o veido atpažinimo technologija atpažįsta juos kaip  darbuotojus – verslo savininkus apdovanoja prieigos sistema „du viename“.

Kokia nauda? Greiti rezultatai per kelias sekundes. Be kontakto. Du viename temperatūros stebėjimo ir veido atpažinimo pranašumai. Saugo darbuotojų ir lankytojų sveikatą ir saugą. Duomenys gali būti saugomi ir pasiekiami. Kokie yra trūkumai? Ne visi, sergantys COVID-19 ar bet kokia kita liga, pasireikš simptomų ar aukšta temperatūra – tai reiškia, kad kai kurie žmonės gali paslysti per tinklą. Štai kodėl svarbu įgyvendinti ir kitas priemones. Temperatūros stebėjimo sistema gali prarasti aktualumą po COVID, nors tai gali užtrukti daugelį metų. Tačiau šios temperatūros stebėjimo sistemos taip pat veikia kaip veido atpažinimo sistema, kuri visada bus aktuali.

Related Posts