Kokią paskirtį atlieka koreguojantys apatiniai?

Koreguojantys apatiniai aptempia tam tikras kūno  dalis, paslepia figūros trūkumus, o privalumus paryškina. Ne visos moterys patenkintos savo kūno formomis, norėtusi sumažinti kelis kilogramus, tačiau  ne visada pasiseka, o koreguojančių apatinių pagalba pavyksta išgauti norimą kūno formą, ypač aktualu toms moterims kai ruošiasi  šventei ar svarbiam susitikimui arba net kiekvieną dieną, su šia apranga jausis patogiai ir galės pasitikėt savimi. Šiuos apatinius gali dėvėti apkūnios ir lieknesnės moterys.

Kaip skirstomi koreguojantys apatiniai?

Koreguojantys apatiniai skirstomi į kelias  grupes: formuoti viršutinei ir apatinei kūno daliai arba visam kūnui- universalūs. Prieš perkant apatinius, reiktų apsispręsti kurią kūno vietą norėsite dailinti arba pirkti universalius apatinius, koreguojančius tiek viršutinę tiek apatinę kūno dalį, kad apatiniai perdaug neapsitemptų ir būtų patogūs, svarbu pasirinkti tinkammą dydį, tuomet nevaržys jūsų judesių ir nesukels diskomforto, apatiniai gaminami iš stangraus ir elastingo audinio, todėl gali paslėpti visus trūkumus  ir padailinti kūno linijas.

Figūrą koreguojančios kelnaitės

Figūrą koreguojančias kelnaitės yra  mėgstamos moterų tarpe, jas nešioja tiek apkūnesnės tiek lieknesnės ir vyresnio amžiaus moterys. Koreguojančios kelnaitės gaminamos įvairių modelių: klasikinės kelnaitės žemu liemeniu, klasikinės kelnaitės aukštu liemeniu ir ilgesnio tipo šortukai. Kelnaites rinktis reiktų pagal tai, po kokią aprangą jas nešiosite, bei kokią konkrečią kūno dalį norėsite suformuoti.

Figūrą koreguojantys apatinukai

Koreguojantys apatinukai lengvai priglunda prie kūno, dailiai suformuoja krūtinę, o jų ilgis- aukščiau kelių, apgaubia šlaunų sritis, klubus ir sėdmenis. Tokie apatinukai primena šilkinę suknelę ant petnešų arba naktinukus, tinka nešioti po aptemtais rūbais, yra nematomi, apsaugo viršutinius rūbelius nuo įsielektrinimo.

Koreguojantys korsetai

Koreguojantys korsetai skirti formuoti taliją, liemenį ir krūtinę, jie gali būti skirtingų rūšių- be viršaus arba su viršumi, puikus pasirinkimas norint suformuoti tiek viršutinę tiek apatinę kūno dalį, o nuo liekninančių kelnaičių skiriasi tuo, kad dengia  didesnę kūno dalį, todėl su juo jausites puikiai be jokių rūpesčių.

Related Posts