Kaip pasiruošti iškylai gamtoje?

Prasidedant vasaros sezonui, šeimos su vaikais ar draugais pradeda planuoti iškylas gamtoje. Pirmiausia prasideda produktų įsigijimas. Vasarą kai šilti orai, bakterijos dauginasi žymiai greičiau, todėl būtina pasirinkti saugų, negendantį maistą: konservai, vytinti mėsos gaminiai, vaisiai, daržovės, duonos gaminiai, riešutai ir nepamiršti geriamo vandens. Jeigu apsipirkę parduotuvėje planuojate iš karto vykti į išvyką, reikalinga su savimi turėti šaltkrepšį su ledo kasėte arba automobilyje turėti šaldytuvą, o jeigu namuose iš     sušaldytos mėsos  gaminat maistą iškylai, būtina laikytis visų reikalingų saugos reikalavimų. Produktus  saugiausia atšildyti šaldytuve arba mikrobangų krosnelėje arba palaikyti po tekančiu šaltu vandeniu, nenuėmus produkto pakuotės. Maisto produktus geriausia pakuoti į uždaromus indelius, o ne į plastikinius maišelius, nes maišeliuose maistas praranda prekinę  išvaizdą. Reiktų iš anksto pasidomėti ar bus vandens produktams ir indeliams plauti, visada reikia pasirūpinti drėgnomis servetėlėmis, popieriniais rankšluosčiais, vienkartiniais indais. Norint apsisaugoti nuo bakterijų dauginimosi maiste, reikalinga karštą maistą laikyti karštai ne daugiau kaip 2 valandas, o šaltą maistą šaltuose šaltkrepšiuose. Prieš ruošiant ar valgant   maistą reikalinga plauti rankas su muilu po tekančiu vandeniu.

Vienkartiniai indai internetu

Vienkartiniai indai internetu praktiškas pasirinkimas- kiekvienai progai: popierinės servetėlės, puodeliai, rankšluosčiai ir kt. Vienkartinių indų asortimentas įvairus, indeliai įvairiausių dydžių ir spalvų,  čia dirbantys darbuotojai atsakys į visus jūsų klausimus, garantuos prekių užsakymą ir pristatymą, o perkant internetu  kaina visada bus mažesnė.

Ekologiški vienkartiniai indai

Ekologiški vienkartiniai indai gaminami iš popieriaus, bambuko, cukranendrių. Indai iš šios medžiagų gali būti kompostuojami ir daug greičiau supuva. Ruošiantis įvairioms šventėms, dažnais  atvejai pasinaudojama vienkartiniais indais, nes po šventės nereikia rūpintis indų plovimu ir grąžinimo firmai. Perkant vienkartinių indų didesnį kiekį- urmu, jų kaina visada bus palankesnė.

Kodėl verta  plauti daugkartinio naudojimo indus ekologiškais plovikliais?

Seniau dažniausiai buvo naudojami cheminiai indų valikliai, o jie yra nedraugiški gamtai, gali žaloti kvėpavimo takus, rankų odą, sukelti alergiją, todėl ekologiški natūralus indų plovikliai bus daug geresnis pasirinkimas, o plastiko problema šiandien aktuali visame pasaulyje.

Related Posts