Geriausias batų modelis – pusbačiai

Vienas madingiausių (ir stipriausių) 2022 metų pavasario/vasaros sezono akcentų – pusbačiai. Vyriško garderobo įkvėpta avalynė dabar yra viršuje – tai liudija elegantiški Chanel šou modeliai. Dabar juos dėvime ne tik prie 70-ųjų stiliaus kostiumų ar džinsų. Ši išvaizdos idėja reikalauja drąsos, bet verta pabandyti.

Klasikiniai moteriški odiniai batai

Odinių mokasinų modeliai, tokie kaip jau minėtame „Chanel“ šou, yra vienas iš tų garderobo elementų, į kuriuos verta investuoti ne tik turint omenyje šį sezoną. Ne vienerius metus madingi modeliai, pagaminti iš juodos arba rudos spalvos odos, bus puiki alternatyva klasikinėms balerinoms ar suvarstomais bateliais. Galite dėvėti juos biure, pavyzdžiui, su cigarilėmis, o pasivaikščioti – su šviesiais marškinėliais. Pusbačiai batai, dekoruoti sagtimi, primins legendinius 70-ųjų Gucci batelius, įkvėptus jodinėjimo aksesuarų. Šį sezoną tai bus hitas.

Moteriški zomšiniai batukai

2022 m. pavasarį modeliai iš zomšos bus tokie pat populiarūs kaip juodos spalvos odiniai bateliai. Labai universalūs, puikiai tiks tiek darbo stiliui, tiek mažiau įpareigojančiam susitikimui. Visiškai neprivalote rinktis juodų ar smėlio spalvos pusbačiu, kad atrodytumėte stilingai! Dabar yra ir kur kas džiaugsmingesnių atspalvių variantų, tokių kaip geltona, raudona ir mėlyna. Stilistai pataria jas derinti su visai kito atspalvio rankinėmis – dabar tai madinga. Jums tikrai labiau patinka prislopinta spalvų paletė? Pasiekite smėlio spalvos zomšinius batus, tačiau praturtintus neįprastomis detalėmis, tokiomis kaip blizgi sagtis, įspūdingas kirpimas ar boho stiliaus kutai.

Moteriški batukai ant storo pado

Mados pasaulis nenustos flirtuoti su storais padais, kurie pasirodo ne tik su sportbačiais ar spyruokliniais batais, bet ir su pusbačiais. Tai variantas, kurį pirmiausia pamils ​​gatvės aprangos mėgėjos ir žemo ūgio moterys, kurios niekada nepraleis progos pridėti kelis norimus centimetrus. Įdomi 2022 m. pavasario ir vasaros tendencija – moteriški batukai storu padu, dekoruoti, pavyzdžiui, etniniais raštais. Elegantiškos moterys gali rinktis batų su aukštakulniais variantą, pavyzdžiui, metalinį, kontrastingą su zomšiniu batviršiu. Ką dėvėti tokio stiliaus moteriškus batus? Jie tiks ne tik prie trapecijos formos suknelės, kurią apsivilksite darbe. Jie taip pat pasitarnaus kaip stilingi aukštakulnių pakaitalai vestuvių šventėje.

Avalynė Tau internetinėje parduotuvėje galite rasti platų pasirinkimą, madingos moteriškos avalynės. Čia rasite daugybę naujausių modeliu aulinių batų, pigus kedai moterims, aukštakulnių, espadrilių, balerinų, espadrilių ir mokasinų.

Related Posts