5 naudingi patarimai, kaip išsirinkti patikimą telefonų remonto specialistą Klaipėdoje

Sugedus telefonui tenka patirti daug streso. Su jumis nebegali susisiekti artimieji, nebeturite nei žadintuvo, nei fotokameros – juk būtent visas šias funkcijas ir atlieka telefonas. Kai sugenda telefonas, daugelis nori, jog jis būtų pataisytas kuo greičiau. Būtent dėl to siūlome nedelsti ir susisiekti su meistru. Visgi tai nereiškia, jog turite kreiptis į bet kurį meistrą. Pasidomėkite meistrais ir tuomet nuspręskite, kur kreiptis. Pasirinkus netinkamą meistrą galite ne tik sumokėti brangiau, bet ir likti nepatenkinti paslaugų kokybe.

  • Patirtis visada turi būti svarbiausias kriterijus. Deja, bet ne kiekvienas meistras turi pakankamai patirties, jog darbus atliktų kokybiškai. Jeigu ieškote specialistų komandos, kurie darbus atliktų kokybiškai, kreipkitės čia: Telefonų remontas Klaipėda. Šie specialistai ne tik atliks kokybiškai darbus, bet ir suteiks visas garantijas.
  • Darbų kokybė svarbu, tačiau nereikia pamiršti ir kainos. Permokėti nenori nei vienas. Dėl to siūlome prieš renkantis specialistą pasidomėti, kokios kainos siūlomos. Tuomet galėsite palyginti kainas, o tai padės sutaupyti.
  • Pasidomėkite atsiliepimais. Galbūt norimo meistro teks atsisakyti vien dėl to, jog jis nėra patikimas. Galite ne tik perskaityti atsiliepimus, bet ir susisiekti su buvusiais klientais per socialinius tinklus. Galbūt jie pateiks informaciją, kodėl liko nusivylę paslaugomis.
  • Pasidomėkite, kokius gedimus tvarko. Galbūt jūsų pasirinktas meistras netvarko gedimų, kuriuos turi jūsų telefonas. Tokiu atveju negaiškite laiko ir rinkitės kitą.
  • Ir, žinoma, stebėkite, kaip bendrauja meistras. Jeigu nepaaiškina gedimų arba yra nemandagus, nerizikuokite ir ieškokite kito.

Ką daryti, jeigu telefono remontas atliktas nekokybiškai?

Ne kiekvienas telefonų remonto specialistas geba atlikti kokybiškai darbą. Net ir tie, kurie turi pakankamai patirties kartais darbus atlieka nekokybiškai dėl kitos priežasties – skubėjimo. Pasitaiko, jog meistrai skuba atlikti darbus, kadangi turi dar klientų ir nenori vėluoti su terminais. Tokiais atvejais neretai praleidžia gedimus, todėl telefonas po kurio laiko vėl sugenda. Tam tikrais atvejais praėjus vos keletui dienų. Dėl to renkantis saloną būtina pasiteirauti, ar darbams taikoma garantija. Jeigu ne, tuomet greičiausiai salonas nenori prisiimti atsakomybės už darbus, nes abejoja, ar gebės darbus atlikti kokybiškai. Dėl to siūlome rinktis saloną, kuris taiko garantiją. Tai padės jums išvengti nesklandumų ir dvigubų išlaidų.

Related Posts