Drono paslaugos: ką vertėtų žinoti?

Norint parduoti savo turimą nekilnojamą turtą, labai svarbu įtraukti ir bepiločio orlaivio nuotraukas, nes nuotraukos daromos pakilus į orą ir tuomet yra išgaunami nuostabūs vaizdai. Svarbu iš anksto pagalvoti, kaip geriau fotografuoti, kad būtų galima atskleisti tikrąjį grožį. Net ir patys brokeriai šiais laikais perka, kad galėtų atlikti gražesnes nuotraukas, bet dauguma brokerių neatlieka tokių gražių nuotraukų kaip samdomi pilotai. Drono paslaugos yra lengvai prieinamos kiekvienam, nes paslaugos kaina svyruoja nuo 30 eurų, o tai neįtikėtinai maža suma, kai lyginame su teikiama nauda.

Platesnė informacija

Fotografavimas dronu leidžia mums atskleisti nuostabius kadrus, kurių mes nepamatytumėme stovėdami ant žemės. Tokio tipo nuotraukų yra neįmanoma atlikti su mobiliaisiais telefonais arba fotoaparatais, kadangi į dangų mes nepašoksime. Nuotraukos iš paukščio skrydžio suteikia kiekvienam nekilnojamam turtui daug unikalumo ir didesnių perspektyvų. Kai potencialūs pirkėjai mato nuotraukas iš aukštai, jie gali labiau atkreipti dėmesį į šalia esančius objektus, pamatyti stogą ir kaminą. Reikia nepamiršti, kad su dronu atliktos nuotraukos susilaukia daugiau susidomėjimo. Jeigu vykdote nuomos veiklą, tuomet siūlome pagalvoti taipogi apie drono paslaugas, kurios gali suteikti unikalumo ir taip išsiskirsite nuo kitų nuomos objektų.

Nuotraukos atliktos iš paukščio skrydžio yra labai stiprus rinkodaros įrankis, kuris padeda žmonėms greičiau išnuomoti arba parduoti nekilnojamą turtą.

Ką reikėtų žinoti samdant pilotą?

Jeigu galvojate, kad samdyti drono piloto neverta, tuomet norime priminti, kad šių laikų technologijos tik darosi naujesnės. Kuo toliau, tuo naujesni dronai atsiranda, o senieji pradeda prarasti savo kainas. Taipogi, norint pakilti į orą teisėtai, reikia turėti sertifikatą ir būti priregistravus savo droną, kad negautumėte baudos.

Kiekvienas drono paslaugų teikėjas privalo turėti internetinio mokymo baigimo sertifikatą, kuris įrodo, kad yra išklausęs kursus ir sėkmingai išlaikęs egzaminą, nes to reikalauja šių laikų taisyklės. Prieš samdant pasiklauskite ar asmuo gali išrašyti sąskaitą faktūrą, nes dauguma naujokių atlieka paslaugas nelegaliai. Kadangi nuotraukos atliekamos nekilnojamam turtui, tuomet asmuo turėtų būti suinteresuotas į nekilnojamo turto fotografavimą, kad galėtų išgauti kuo gražesnius kadrus.

Related Posts