Kas lemia aukštas dantų implantų kainas

Kodėl žmonės renkasi pigesnius implantus ?

Žmonės yra labai įvairiapusiški vieni yra linkę neskaičiuoti už suteiktas paslaugas ir mokėti brangiau. Vis dėl to kiti žmonės vis ieško būdų, kaip jiems reikėtų sutaupyti. Priežastys yra labai įvairios, vieni nori mokėti pigiau, nes neturi pakankamai pinigų, bet nori gauti paslaugą. Kiti iš prigimties yra linkę taupyti ir galvoja, jog mokėdami pigiau gali gauti tokios pat kokybės paslaugas. Ne visais atvejais pigesnis variantas žada geresne paslaugą, bet jau vis dėl to yra toks žmogus, jei tik gali jis visada renkasi sutaupyti.

Ar kaina lemia kainos ir kokybės santykį ?

Implantų kainos labai dažnai remiasi į tai jog kuo brangesni implantai, tai logiškai mąstant jie turi būti kokybiškesni. Neretas atvejis, jog tokia taisyklė ir pasitvirtina. Brangiau mokėdami už implantą gausite  geros firmos kokybišką produktą ir kaina kartais gali lemti labai didelę reikšmę. Kartais kai žmonės nėra linkę išleisti daugiau, nei sutarta jie visada varsto apie kainos ir kokybės santyki. Kaina yra toks labai abstraktus dalykas, jog kita karta galima rasti pigesni varianta su labai kokybiškomis medžiagomis.

Kviečiame susipažinti su odontologijos klinikos „Klaipėdos Odontologijos Centras“ procedūrų kainomis.

Ar žmonės yra linkę mokėti brangiau už gerus implantus ?

Kaip bebūtų, keista dabar pradeda įsivyrauti naujas žmonių bruožas, gal geriau sumokėsiu atitinkama kainą ir mokėsiu brangiau už implantus, nei pirksiu ne tokios patikimos firmos ir mažiau kokybišką prekę. Dabar žmonės pradeda mąstykite, jog kita karta neverta taupyti, o verta pasirinkti produktą už didesnę kainą ir gauti didesnę vertę ir patikimumą. Dažnai žmonės yra pasimokę, kai nusiperka pigiai kainuojančia prekę ar paslauga ir ji jų netenkina, taip yra ir su implantai, o implantus teks nešioti ne viena diena ir ne viena mėnesį.

Kokią kainos dalį sudaro dantų implantų kaina ?

Pačio implanto kaina nėra tokia dideli, kaip žmonėms atrodo iš pirmo žvilgsnio. Realiai viso implanto kaina sudaro mažiau negu iki puse sumos. Kita pusės suma yra atliekama už pačių dantų implantavimą. Kadangi darbas yra pakankamai sudėtingas todėl turite už tą darbą ir sumokėti atitinkama piniginę sumą.

Ar odontologų paslaugos ateityje brangs ?

Jeigu pažiūrėsime į ankstesnes kainas, tai drąsiais galime lyginti, jog implantai turi paklausa, o kas yra paklausu tas yra ir brangu. Dėl tokios paklausos kainos negali būti žemesnė. Jeigu vis dar svarstote ar jums verta mokėti būtent tokią pinigų sumą už dabartinius implantus, tai pagalvokite kokia suma sumokėsite po metų ar dviejų ir tikrai ta suma nebus mažesnė, o anaiptol, kaip ji taps brangesnė. Kol jūs laukiate implantų kainos tik muš kasdienius rekordus ir ateityje tik dar labiau brangs ir tai yra faktas.

 

Related Posts