Prieš šventes neretai moterys pasimeta, nes nežino, ką dovanoti vyrui. Nors vyrai iš pažiūros atrodo labai paprasti ir lengvai perkandami, neretai jų poreikiai ne ką mažesni, nei moterų. Tad dovaną išrinkti tikrai nėra lengva. Jeigu mylimas vyras tyli ir nesako, kokia dovana jį nudžiugintų, teks pasitelkti fantaziją ir pagalvoti, ką padovanoti. Turbūt akivaizdu, jog knyga ar megztinis nėra tobula dovanai jokiai šventei. Tai įprastos prekės, kurias vyras gali pats išsirinkti pagal savo poreikius. Jeigu norite įsiteikti mylimam vyrui, rinkite ne tai, kas patinka jums, o kas tiktų ir patiktų vyrui. Pavyzdžiui, jeigu jūsų vyras sportiškas, galbūt jį nudžiugintų ekstremali pramoga arba vandens sportas? Šuolis su parašiutu, plaukimas baidare – tai vieni iš daugelio pasirinkimų, kurie tinka ne tik sportiškiems, bet ir visiems kitiems vyrams. Na, o jeigu vyras nemėgsta aktyvių pramogų, tuomet pagalvokite apie kažką ramesnio. Ką manote apie dieną SPA centre? Netiesa, jog masažus mėgsta tik moterys. Vyrai taip pat mėgsta atsipalaiduoti ir pasilepinti. Tai gali būti neįtikėtinai maloni pramoga. O gal jūsų vyras visiškai netrokšta atsipalaiduoti? Tokiu atveju siūloma rinktis romantišką vakarienę dviems. Tai gali būti ne tik romantiška, bet ir įdomi vakarienė. Galite rinktis vakarienę tamsoje arba neįprastame restorane. Pasirinkimų daug, jums belieka panagrinėti vyro poreikius ir juos patenkinti.

Ko geriau nedovanoti vyrams?

Turbūt kiekvienas supranta, jog yra dovanų, kurių geriau neįteikti vyrui:

  • Nedovanokite dovanos, kuri priverstų jį pasijusti sumenkintam. Kai kurios dovanos gali būti įžeidžiančios, net ir tos, kurios atrodo šmaikščios. Kai kurie renka kiek keistas dovanas: puodelius su šmaikščiais, tačiau tuo pačiu ir žeminančiais užrašais, marškinėlius su užrašais, kurių jie tikrai nepanaudos. Nedovanokite tokių dovanų, jeigu jūsų vyras nevertina tokio humoro. Ne kiekvienas supranta tokias dovanas.
  • Erotinės prekės gali būti labai malonios, jeigu jos išsirenkamos dviese. Vargu, ar vyras maloniai pasijus, jeigu įteiksite jam erotinę prekę kaip dovaną. Nebent ta prekė galėtumėte pasinaudoti abu.

Rinkite dovaną atsargiai, nes dovanos gali ne tik pralinksminti, bet ir nuliūdinti bei pažeminti. Pateikėme nemažai idėjų, ką dovanoti vyrui, todėl minčių neturėtų pritrūkti.

Related Posts