Grožis turi daug spalvų

Grožis turi daug spalvų ir nuotaikų. Grožį kuriame mes patys, pradėdami nuo malonių mažmožių. Mūsų išorę puošia rūbai. Rūbai, kaip antra oda, yra arčiausiai mūsų kūno, todėl labai svarbu pasirinkti kokybišką audinį, kad mūsų oda galėtų kvėpuoti, neprakaituotų, o mes jaustume malonų audinio lengvumą ir švelnumą.
Smagu užeiti į audinių parduotuvę ir pasitarus su specialistu liesti, palyginti ir galiausiai išsirinkti tinkamiausią audinį. Tačiau dabar yra puiku galimybė išsirinkti audinį neišeinant iš namų – audiniai internetu puiki alternatyva didžiuliams audinių salonams, kurie paklaidina dažną nepatyrusį pirkėją. Audinių gausa, įspūdinga spalvų ir tekstūrų gama neleidžia greitai priimti sprendimo. Audiniai internetu yra nuostabi išeitis visada skubantiems verslininkams. Žinantys ko nori pirkėjai, gali pasirinkti būtent tos rūšies audinį, kuris jiems yra reikalingas ir sutaupyti daug brangaus savo laiko.
Lengvoms palaidinėms, ar suknelėms itin tinka šilkas. Šilkas labai patogus ir praktiškas, jis nesiglamžo. Iš šilkaverpių kokonų išgaunamas šilkas yra itin lengvas, švelnus, minkštas, natūralus audinys, kuris žiemą šildo, o vasarą neleidžia sukaisti mūsų kūnui. Labai stipri, tampri ir elastinga šilko gija yra itin plona, net du kartus plonesnė už plauką. Norint, kad šilkinis rūbas būtų ilgai nešiojamas, labai svarbu mokėti jį tinkamai prižiūrėti: šilkas skalbiamas rankomis,  šiltame vandenyje.
Šilkiniai audiniai kildinami iš Kinijos, seniausi rasti šilko audiniai priskiriami V a.pr. Kr. Tik visai neseniai šilkiniai audiniai tapo prieinami ne vien aukštuomenei ar elitui.
Tačiau tekstilės pramonei sparčiai tobulėjant vis sunkiau atskirti tikrą šilką nuo sintetinių audinių. Vienas iš dažniausiai naudojamų būdų tikram šilkui atskirti yra padegti audinio skiautelę. Natūralus šilkas dega lėtai, nesilydo. Visgi vargu ar audinių parduotuvėje galėsite deginti skiauteles. Kitas būdas pasirinkti būtent natūralų audinį – šilką yra  – audiniai internetu iš https://audiniai.com
Audinių internetu pardavėjai privalo teisingai nurodyti audinio rūšį, todėl pirkėjui nebereikia „ieškoti“ tikro šilko. Pirkėjui belieka tik pasirinkti norimą spalvą ar spalvų derinį. Vienspalvis šilkas tinkamesnis palaidinėms, ar puošnioms vakaro suknioms, įvairiaspalvis šilkas yra žaismingesnis ir tinkamesnis vasaros suknelėms ar kasdienėms biuro palaidinėms.

Related Posts