SEO paslaugos ar Google Adwords: kas geriau?

Ieškote inovatyvios reklamos galimybės, kuri padėtų Jūsų verslui pasiekti kuo daugiau? Tokiu atveju geriausias pasirinkimas yra SEO paslaugos, kurios vertinamos ne tik dėl ilgaamžiškumo, tačiau ir inovatyvumo, kuris atitinka šiuolaikinio verslo poreikius.

Tiesa, SEO labai dažnai yra lygiagretinamas su Google Ads. Asmenims, kurie mažai domisi skaitmeninės rinkodaros galimybėmis net nėra aišku – ar tai vienas ir tas pats. Galiausiai, kuri reklama geriausiai atitinka Jūsų verslo poreikius?

Tai ir bandysime aptarti šiame straipsnyje.

  • Kaina

Kainos aptarimas dažniausiai yra komplikuotas, kadangi ir SEO paslaugos, ir Google ads kaina kinta priklausomai nuo daugelio veiksnių. Tačiau puiku tai, kad tiek vieno, tiek kito atveju galima ne tik paprastai reguliuoti investicijas, tačiau ir matyti – kokią naudą jos padėjo pasiekti.

  • Efektas

SEO padeda pasiekti efektą, kuris laikosi kur kas ilgiau. Google ads atveju – tai yra momentinė nauda, kuri baigsis iškart, kai tik reklama bus išjungta. Viskas priklauso nuo to – ko Jūs siekiate?

  • Ilgaamžiškumas

Pasikartosime, kad SEO nauda yra ilgam laikui. Ne veltui dėl to ši skaitmeninio marketingo galimybė dažniausiai pristatoma kaip pati geriausia reklama, kurios nauda – labiausiai atsiperka ir investicija – apsimoka.

  • Organiškas

Google ads labai aiškiai parodo, kad tam tikras puslapis yra „užsakytas“. Tuo tarpu SEO paslaugos atrodo organiškai, tad naršytojai net nežino, kad juos pasirinkti vieną arba kitą puslapį paskatino reklama, kurios net nematyti ir kuri tikrai neerzina.

  • Rezultatas

Rezultatas priklauso nuo daugelio veiksnių. Žinoma, konkurencijos ir tuo pačiu specialisto, kuris teikia paslaugas. Akcijoms geriausiai tinka Google ads, bet ji padeda pasiekti efektą čia ir dabar, kai tuo tarpu nuolatinei naudai ir pozicijų gerinimui, žinoma, SEO paslaugos, kurių nauda yra akivaizdi.

Kuo daugiau skirtingų reklamos galimybių bus derinama – tuo ramesnis galite būti, kad galiausiai Jūsų verslui pavyks pasiekti daugiau. Jeigu, visgi, reikia rinktis – tokiu atveju SEO laimi, kadangi jos naudų, lyginant su Google ads, tiesiog yra kur kas daugiau.

Related Posts