Interjero detalės – smulkmenos, kurios turi didelę įtaką kambariui

Nors tai pats smulkiausias dalykas kambaryje, bet jo buvimas ar nebuvimas kardinaliai gali pakeisti visą kambarį. Svarbu žinoti ir tinkamai derinti interjero detalės, kurios, rodos, tarsi užbaigia kambario interjero kūrimą. Todėl nereikėtų pamiršti ir į paskutinę vietą nepadėti interjero detalių derinimo prie kambario. Tad šiame straipsnyje plačiau pakalbėsime, į kokias detalės vertėtų atkreipti dėmesį užbaigiant kurti pagrindinius buto ar namo kambarius.

Svetainė

Jeigu šiame kambaryje praleidžiama daugiausia laiko, jis neturėtų būti labai varginantis ir išskirtinis savo interjero detalėmis. Galbūt čia pakanka vos keletos žvakių, didelio ir modernaus indo, kuris stovės lentynoje ir kokio nedidelio akcento, kuris papuoš kavos staliuką. Žinoma, interjero detalės gali būti ne tik grožiui, bet ir naudojimui kasdien. Tokią funkciją gali atlikti megzti pufai. Jų pagalba galėsite pailsinti kojas žiūrint televizorių ar skaitant knygą. Todėl labai svarbu prieš perkant tokius akcentus, pagalvoti, kad jie galėtų būti ne tik gražūs akiai, bet ir panaudojami praktiškai. Tad tokiame kambaryje rekomenduojame sudėti kelis dalykus, kurie neapkrautų kambario ir puikiai derėtų prie jo.

Miegamasis

Tai yra poilsio zona, todėl ir interjero detalės turėtų būti raminančios. Čia puikiai tiks žvakės, kurti romantikai arba įdomesnės naktinės lempos, kurios ne tik paįvairins miegamojo interjerą, bet bus naudojamos praktiškai. Patartina, kad tokios lempos būtų vienodos ir stovėtų kiekvienoje pusėje ant naktinio staliuko. Taip pat šiame kambaryje, kaip ir svetainėje gali derėti megzti pufai, jie bus puikūs daiktai susidėti drabužius ar chalatą. Kadangi šiame kambaryje nepraleidžiame tiek daug laiko, todėl su detalėmis irgi persistengti nereikėtų. Svarbu išlaikyti skonį ir stilių, kuris jums patiktų.

Virtuvė

Be interjero detalių, kaip žinia, čia daiktų pakanka. Būtų idealu, jeigu virtuvėje būtų sumontuota daug uždarų spintelių, kurios paslėptų įvairius indus, maisto produktus ir visą kitą, kas yra laikoma šioje patalpoje. Tada virtuvė neatrodys tokia apkrauta ir bus galima derinti bent jau kelis interjero akcentus. Tad virtuvėje puikiai tiks receptų knyga pastatyta lentynoje arba įdomesnis prieskonių laikymo indas. Virtuvėje galite įdomesnius daiktus ištraukti iš lentynų ir naudoti kaip interjero detales ir papildomai neapkrausite virtuvės nereikalingais daiktais ir ji atrodys žymiai jaukiau. Šioje erdvėje svarbu nepersistengti ir nenaudoti tokiu akcentų, kurie čia visiškai nedera (namų kvapai, nuotraukų rėmeliai).

Related Posts