Mini rekuperatorius gaivaus oro užtikrintojas namuose

Nusibodo kiekvieną kartą grįžti į namus, kuriuose nėra gryno oro ir tik įžengus koją į juos reikia skubėti atidaryti langus, kad būtų pagerinta oro būklė, nors už lango žiema ir spaudžia gan nemažas šaltis. Arba visada jaučiate ore skraidančias dulkes, kurios tikrai nėra malonios ir kartais gali pasireikšti įvairiomis alergijomis. Kad viso šito būtų galima išvengti yra puikus variantas – tai mini rekuperatorius, kuris padės namuose išlaikyti gaivą ir leis pamiršti apie ore tvyrančias dulkes.

Būtina pabandyti

Didžiausia rekomendacija, kuri siūloma, visada prieš perkant mini rekuperatorių jį išmėginti nuvykus pas gamintojus ar atstovus. Viskas, kas parašyta informacinėje sistemoje gali skirtis nuo realybės. Gyvai pabandžius jo veikimą, įsitikinsite, kaip atrodo jo veikimo garsas, taip pat galėsite patikrinti visas rekuperatoriaus sudedamąsias dalis ir visą kitą naudingą informaciją. Taip pat rekomenduojama išsirinkti kelis variantus, visus juos išbandyti ir palyginti tarpusavyje, kad būtų galima pasirinkti patį geriausią variantą.

Kainų skirtumas

Pradedant domėtis mini rekuperatoriais neretai pastebima daug skirtingų niuansų. Vienas iš jų yra kaina. Šių prietaisų kainos gali skirtis ne mažu skirtumu. Taigi, nuo ko tai priklauso? Kainų skirtumus gali lemti labai daug dalykų, tai yra medžiagų kokybė, rekuperatoriaus savybės, patvarumas ir dar daugelis kitų bruožų. Be to, kaina gali skirtis ir dėl to, kad jų visumą sudaro skirtinga komplektacija. Tad jei lyginsite kainas, tai turėtumėte lyginti panašaus galingumo mini rekuperatoriai, bei nepamiršti lyginti jų su tokiomis pačiomis komplektacijomis. Tada tiksliai galėsite įvertinti kainas ir išsirinkti sau patį tinkamiausią variantą.

Klausimai, į kuriuos reikia atsakymus žinoti iš anksto

Jeigu nusprendėte namuose įsirengti mini rekuperatorių, tad jo įsigijimui reikėtų pasiruošti. Pirmiausia reikėtų atsakyti į svarbiausius klausimus:

  1. Kokio prietaiso galingumo reikia, kad jis galėtų aprūpinti visus namus? Todėl svarbu žinoti namo ar buto plota, kad galėtumėte tinkamai išsirinkti.
  2. Koks skaičius rekuperatorių turėtų būti įrengtas, ar reikia vieno, o gal dviejų?
  3. Ar mini rekuperatorius turėtų būti su pašildymo funkciją?
  4. Kokios išorinės grotelės tiktų labiausiai?

Žinoma, gal į šiuos klausimus ir sunku atsakyti iš karto, kai dar nedaug žinote apie mini rekuperatorius. Tokiu atveju, vertėtų pasikonsultuoti su specialistais, kurie turi nemažai žinių apie šiuos prietaisus ir galėtų patarti vienu ar kitu klausimu, bei padėti išsirinkti patį geriausią variantą, kuris tiktų jūsų namams.

 

 

Related Posts