Priaugintų nagų privalumai

Priaugintų nagų privalumai

Gelis ant nagų tapo vienu geriausių išradimų, pasirodžiusių manikiūro srityje. Pamažu daug moterų nuo klasikinio manikiūro perėjo prie gelinių nagų dėl jų privalumų. Tikriausiai daugelis esate susipažinę su procedūra, tačiau tiems, kurie to nežino, paaiškinsime, kas yra geliniai nagai.

Geliniai nagai iš esmės yra priauginami naudojant kietą gelio gaminį, kuris dar labiau sukietėja ultravioletinėje arba LED (šviesos diodo) šviesoje. Gelis sukurtas taip, kad imituotų natūralių nagų išvaizdą. Geliniai nagai sukurti taip, kad tarnautų daug ilgiau ir trumpus nagus turinčioms moterims suteiktų galimybę nešioti ilgus nagus, nebijant dažno lūžinėjimo dėl įvairių priežasčių (natūralus nagas labiau lūžinėja, o jo struktūra jautresnė).

Gelinių nagų privalumai:

  1. Jie išsilaiko ilgiau, apie 3–4 savaites, o tai yra nuostabu, palyginti su klasikiniu nagų laku, kuris paprastai išsilaiko 3–4 dienas.
  2. Jie išdžiūsta akimirksniu dar būnant salone. Taigi, jokio išsitepimo ar subraižymo.
  3. Geliniai nagai leidžia eksperimentuoti su nuostabiu nagų dizainu, nes su jais lengviau dirbti ir sukurti tokius dizainus, kurių įprastu nagų laku sukurti neįmanoma.
  4. Gelis atrodo šviežias visą laiką, kai jis yra ant jūsų nagų, net prieš nuimant jį.
  5. Gelis yra artimiausias natūraliai atrodantiems nagams, net jei norite prancūziško manikiūro.

Gelinių nagų trūkumai:

  1. Procedūros metu nagai gali būti šiek tiek dirglesni, nes jie nupoliruojami, kad pašalintų natūralų blizgesį ir gelis geriau priliptų. Laikui bėgant jūsų nagai gali plonėti.
  2. Jų pašalinimas yra šiek tiek kenksmingas, nes reikia mirkyti gryname acetone, kuris labai išsausina ​​pirštus.
  3. Kartais dėl netinkamų procedūrų galite užsikrėsti infekcijomis (reti atvejai, tačiau rizika vis tiek išlieka).
  4. Rizika nulūžti nagui, nes nagas lūžta daug aukštesnėje vietoje.
  5. Jei norite grįžti prie klasikinio nagų lakavimo, specialistai teigia, kad jūsų nagams visiškai atsistatyti reikia 6 savaičių.
  6. Kai kurios nagų priemonės gali būti kenksmingos.

Related Posts