Vestuvių planuotoja – tikras išsigelbėjimas

vestuviu planuotoja

Vestuvių planuotoja palengvina šventės organizavimą

Vestuvės – viena gražiausių švenčių žmonių gyvenime. Vestuvės jauniesiems simbolizuoja šeimos sukūrimą, bendrą gyvenimą kartu. Kiekviena pora, kuri nori surengti šventę, stengiasi jog ji būtų tobula, vyrautų geros emocijos, visi gerai ir komfortabliai jaustųsi. Tačiau yra ir kita šventės pusė  – jos pasiruošimas ir planavimas. Kas jau turėjo vestuves, kas dar planuoja, jau žino koks tai yra stresas, kiek reikia žinoti detalios informacijos apie šventės organizavimą, joje kylančius aspektus. Sudėlioti reikia menkiausias detales ir smulkmenas, jei norite nepriekaištingos šventės Šiuo atveju vestuvių planuotoja gali būti nepamainoma pagalba, turinti daug patirties švenčių organizavime ir planavime.

vestuviu planuotoja

Vestuvių planuotojos paslaugos:

  • Padeda pasirinkti šventės vietą pagal kiekvieno poreikius ir tikslus. Šiuo metu populiariausi pasirinkimai yra užsakomosios kavinės, ar dvarai ir sodybos. Viskas priklauso nuo žmonių kiekio, jų būdo, ir aišku biudžeto. Nerekomenduojama itin mažoms vestuvėms rinktis dideles sodybas, kadangi neišnaudosite visos erdvės, o už ją reikės vistiek mokėti pinigus.
  • Profesionalios vestuvių planuotojos taip pat padeda švenčių dekoravimo klausimais, suderina floristika ir bendrą šventės dizainą. Visi šie dalykai, suderintos gėlės, dekoracijos, apšvietimas tiesiog sukuria tobulą šventės atmosferą ir jaukumą. Patariame samdyti savo srities specialistus, juk šią šventę atsiminsite ilgai, o vestuvių nuotraukas žiūrėsite dar šimtus kartų.
  • Sudėlioja dienotvarkę. Jeigu turite pasirinkę vestuvių datą, tuomet reikia pradėti dėliotis dienos planą. Tai yra kada planuojame atlikti ceremoniją, kiek laiko galima skirti fotosesijai, veikla vestuvių metu, pertraukėlės.
  • Gelbėja su maistu susijusiais klausimais. Pagal poreikį gali rekomenduoti patiekalus, desertus, gėrimus. Iš pažiūros paprastas dalykas, tačiau taip pat reikalauja nemažai dėmesio. Reikia nepamiršti išsiaiškinti žmonių poreikius, kokius patiekalus parinkti vyrams, kokius moterims. Kiek ir kokių saldumynų parinkti saldžiam stalui. Gali apskaičiuoti ir kiek vestuvinio torto reikia užsakyti.
  • Konsultuoja visais eigoje einamais klausimais.  Kitaip tariant tai yra detalus šventės koordinavimas, parūpinimas šventinių atributų nuoma.  . Šventės metu jauskitės užtikrinti ir svarbiausia žinokite savo norus bei biudžetą, priešingu atveju planuotojai apsunkinsite darbą.

Rekomenduojame rinktis specialistus, kurie teikia kompleksines paslaugas. Tai šventės koordinavimas nuo pat pradžių iki smulkmenų. Labai svarbus aspektas švenčių metu gėlės. Papuoškite savo šventės vieta gėlėmis, jei norite prabangos ir gerų kadrų.

Related Posts