Automobilių supirkimas ar verta

Automobilių supirkimas

Tikriausiai ruošiatės pardavinėti savo nuosavą automobilį, o gal jau pardavinėjate? Norite sutaupyti laiko, ir pinigų neišleisdami skelbimams? Taip pat reikia nepamiršti, kad automobiliai ne visada parsiduoda greitai, o reikia gan ilgai palaukti, kol atsiras tam tikras pirkėjas. Norėdami parduoti savo automobilį greičiau, jum reikia paruošti jo prekinę išvaizdą, sutvarkyti visus trūkumus, kad neatbaidytumėte savo potencialių klientų. Su paslauga Automobilių supirkimas viskas vyksta kur kas papraščiau. Kadangi yra perkami bet kokio tipo automobiliai, ir su įvairiausiais defektais. Ši paslauga jums padės išvengti papildomų išlaidų ir sutaupysite laiko.

 

Kas tai per paslauga?

Ši paslauga yra vis populiarėjanti Lietuvoje, bei visame pasaulyje Ją dažniausiai renkantys asmenys kurie nori parduoti savo automobilį greičiau, atlaisvinti vietą savo kieme, arba reikia greitų pinigų. Mes turime supirkėjų komandą iš visos Lietuvos, kurie perka įvairiausias transporto priemones už geriausias kainas. Nesvarbu kokiame miestelyje ar kaimelyje jūs gyvenate, vis tiek jie atvyks pas jus. Geriausias aspektas, kad automobilio kėbulas, defektai, jiems nėra prioritetas. Norite pasiūlyti savo automobilį? Jums reikia užeiti į mūsų internetinį puslapį, dešinėje pusėje suvesti savo automobilio informaciją į reikiamus langelius, ir tuomet spausti mygtuką ,,siųsti“. Jūsų transporto priemonės pasiūlymas išsiunčiamas visiems supirkėjams, vos vienu paspaudimu. Tikėtis kainos pasiūlymo savo transportui galites per 10 – 15 minučių. Gavę pasiūlymą, jums telieka apsispręsti ar jus toks pasiūlymas tenkina ar ne. Jei pasiūlyta suma už jūsų automobilį tinka, tuomet susitarsite su supirkėju dėl tolimesnio vizito.

Ar vertėtų pasinaudoti šia paslauga?

Mes visiems transportų turėtojams siūlome pasinaudoti šia paslauga, kadangi tai yra nemokamai. Taip pat jūs sužinosite savo automobilio įvertintą kainą. Jei pasiūlymas jūsų nesudomins, tiesiog jūs jo atsisakysite.

Auto supirkimas pagrindiniai privalumai:

  • Pinigus gausite tą pačią dieną – jei prireikė greitų pinigų, kad ir nakties metu, mes galime nupirkti jį.
  • Superkami prastos būklės automobiliai – jei automobilis yra prastos būklės, mažas šansas, kad asmuo pirks sau jį, kadangi visi ieško tvarkingų automobilių. Tačiau mes perkame bet kokio stovio transporto priemones.
  • Sutvarkysime dokumentus – jei neturite patirties su pirkimo ir pardavimo sutarimis, arba su sdk kodo tvarkimu, tai tikrai ne problema, mes viską padarysime už jus.

Related Posts